Redactia.ro
Home » Știri » Baba Vanga a prezis războiul din Ucraina. Când se va termina

Baba Vanga a prezis războiul din Ucraina. Când se va termina

Atrage banii ca un magnet în 2024! Ritualul de îmbogățire al Babei Vanga VIDEO

Despre Baba Vanga se spune că a prezis multe momente cruciale pentru omenire, care au schimbat cursul vieții de zi cu zi pentru milioane de oameni. A prezis și atacul de pe 11 septembrie 2001 din SUA, inclusiv războiul care se duce acum lângă România.

Pe numele său Vangeliya Pandeva Gushterova, Baba Vanga ar fi trăit între anii 1911-1996. Bulgăroaica oarbă a fost supranumită „Nostradamus din Balcani”. A primit acest renume pentru profețiile sale care s-au adeverit. Femeia a fost cunoscută drept mistică, clarvăzătoare și herbalistă.

Iar înainte să părăsească această lume, Baba Vanga a prezis și evenimentele anului 2022. Predicțiile sale îngrijorătoare atrăgeau atenția omenirii. Lumea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război, anunța Baba Vanga.

Baba Vanga a prezis războiul din Ucraina. Când se va termina

Însă se pare că Baba Vanga a fost evocată și de propaganda din Rusia. Site-ul rusesc Abnews, recomandat de agenția rusă de stat RIA Novosti, susține că Baba Vanga a anunțat inclusiv când se termina războiul din Ucraina.

″În arhivele ei (n.r. Babei Vanga) s-a descoperit data la care se va termina războiul”, este informația transmisă de respectivul site.

Iar una dintre rudele prezicătoarei din Bulgaria a vorbit despre faptul că Baba Vanga ar fi avertizat cu privire la un război în Ucraina, mai transmite sursa.
Deși nu s-a oferit o dată exactă privind sfârșitul războiului din Ucraina, s-a transmis faptul că situația se va calma abia în anul 2027.

Baba Vanga: “Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara”

Tot potrivit sursei citate:

“Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, ar fi spus Baba Vanga, clarvăzătoarea despre care se știe că a murit în urmă cu 25 de ani.

Potrivit informațiilor concrete, din momentul în care Ucraina a ieșit din URSS, Volodimir Zelenski este doar cel de-al 7-lea președinte al țării vecine României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: