Redactia.ro
Home » TV » Baby Mafia, noua senzație a internetului. Clipul controversat al unei fetițe din Bihor, inspirat de o percheziție a tatălui ei

Baby Mafia, noua senzație a internetului. Clipul controversat al unei fetițe din Bihor, inspirat de o percheziție a tatălui ei

GALERIE FOTO (6)

Karisia „Karyss” Borciu, o fetiță din Bihor, în vârstă de 10 ani, și-a lansat primul videoclip pe 12 decembrie. „Baby Mafia” este melodia care a făcut înconjurul internetului. Atât versurile, cât și scenariul melodiei au stârnit controverse. Clipul este insipirat dintr-o percheziție reală făcută de tatăl ei. 

 

Baby Mafia, noua senzație a internetului

Karisia ,,Karyss” Borciu,  o bihoreancă în vârstă de 10 ani a făcut senzație pe internet, în urma videoclipului controversat și a versurilor. Videoclipul a strâns 110.000 de vizualizări pe canalul ei de Youtube, scrie Bihoreanul. 

Mai mult, clipul video ar fi inspirat din viața reală, făcând referire la percheziția cu mascați făcută de tatăl ei, controversatul afacerist orădean Mihai Borciu.

Piesa este în stil trap și a devenit tot mai populară în rândul adolescenților. Piesa vorbește despre o fată răsfățată, arogantă, care își etalează hainele de firmă, cardul, bolidul de lux, viața lipsită de griji și care își face toate poftele pentru că este „fata lui tata”.

Vreau miliarde, Baby mafia/Fata ştie să se-mbrace, Baby mafia/Îmi fac toate poftele, într-un G cu fetele/Te las în spate, nu-mi vezi urmele”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Videoclipul melodiei surprinde un moment ciudat, atunci când copila în vârstă de 10 ani îi bate pe mascații înarmați cu o bâtă de baseball, în timpul unei descinderi a mascaților. Mai mult, copila îi machiază în bășcălie.

Hainele de pe mine sunt din Italia/Singura regină, n-o poţi controla/ Detronez orice rivală, sunt aşa de rea/Plătesc cu cardul, nu contează sumele/Îmi vezi maşina şi deja ştii numele/Fata lui tata, îmi fac toate poftele/Sunt regina, tu reţine-mi numele”, sunt alte câteva versuri ale melodiei.

Pe de altă parte, însă, piesa a atras și critici, mulți considerând-o inadecvată pentru vârsta pe care o are artista. Mai mult, mulți sunt cei care consideră că melodia ar transmite mesaje inadecvate pentru adolescenți.

Eu sunt mai băieţoasă, întotdeauna am fost, iar genul acesta de muzică mă reprezintă”, s-a apărat fetița afaceristului orădean.

Videoclipul lansat este acum parte a unui album care va conține, în total, 12 piese, gândite și realizate cu Alexandru „Quba” Gajailă, primul producător de dubstep din România.
Tatăl fetiței, afaceristul orădean, a precizat că ,, nu chiar pe toate piesele sunt aşa”, care s-ar considera cumva vinovat pentru întreaga poveste, ami ales pentru scena cu mascații, care este inspirată dintr-o acțiune pe care chiar el a făcut-o și în care este direct vizat.

Mai mult, fata cântă de la vârsta de 3 ani și a început cu muzica populară. Fata face canto și a fost prezentă la mai multe concursuri și festivaluri de muzică pentru copii.

Tatăl fetiței, Mihai Borciu, a fost implicat în trecut în mai multe scandaluri, fiind un pwrsonaj controversat. Orădeanul este acuzat că ar fi tras asupra mașinii patronului unei firme de securitate. Dosarul a fost clasat, anchetatorii stabilind că arma deţinută de el nu e cea cu care s-a tras. Mai multm acesta este dosarul în care locuința afaceristului a fost percheziționată, însă fără ca polițiștii și mascații să găsească vreo probă incriminatorie la adresa lui.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: