Redactia.ro
Home » Știri » Bagajul ei s-a rătăcit în aeroport, când un străin cu inima bună i-a sărit în ajutor

Bagajul ei s-a rătăcit în aeroport, când un străin cu inima bună i-a sărit în ajutor

GALERIE FOTO (2) Bagajul ei s-a rătăcit în aeroport, când un străin cu inima bună i-a sărit în ajutor

Bagajul unei actrițe s-a rătăcit într-un aeroport, când un străin cu inima bună i-a sărit în ajutor. Iată ce s-a întâmplat mai departe.

Bagajul ei s-a rătăcit în aeroport, când un străin cu inima bună i-a sărit în ajutor

Trecuseră șapte zile de când aterizase la New York, iar bagajele Hanei Sofia Lopes, care se rătăciseră undeva pe drumul din Europa spre SUA, erau încă pierdute. În fiecare dimineață, ea suna la compania aeriană pentru informații și încheia convorbirea din ce în ce mai frustrată și tot fără bagaje.

„Iată-mă în New York, fără alte haine decât cele pe care le purtam în timpul zborului. Fără pantofi. Nicio perie de păr. Fără machiaj. Fără șosete. Nimic. Doar eu și geanta mea”, a declarat ea pentru CNN Travel.

Ajunsă ulterior în Montreal, la un moment dat, o angajată a companiei aeriene, cu jumătate de normă, în vârstă de 20 de ani, a decis să o ajute pe Hana, care e de meserie actriță.

„Era foarte tristă, era furioasă și am înțeles de ce”, a povestit Azalia Angulo pentru CNN Travel.

„Am vrut să o ajut. În mod normal, oamenii sunt nepoliticoși și sunt foarte agresivi. Ea era diferită”.

Azalia a căutat numărul de referință al bagajelor pierdute, dar nu erau vești bune – pe ecran scria că geanta rătăcită s-ar afla în Frankfurt, Germania. Hana Sofia și-a ieșit din minți când a auzit.

„Sunt aici pentru a filma un film, iar mâine are loc o recepție cu prim-ministrul Luxemburgului, care este țara mea de origine. Nu am nici măcar machiaj să mă machiez pe față. Nu am nici măcar cremă de față. Nu am nimic”, a spus ea.

Azalia s-a întors din fața calculatorului.

„Stai, ai nevoie de machiaj? Sunt make-up artist, pot să te machiez eu”, s-a oferit ea.

Hana Sofia a fost complet luată prin surprindere, dar Azalia a continuat, explicând că atunci când nu lucra la aeroport, era make-up artist profesionist. „Dacă vrei, pot veni la hotelul tău după-amiaza și să te coafez și să te machiez ca să poți participa la recepție. Dacă aș fi în locul tău, aș fi și eu speriată. Așa că vreau neapărat să o fac pe gratis”.

Uimită și emoționată, Hana Sofia a fost de acord și cele două femei au făcut schimb de numere de telefon. Și uite-așa s-au apropiat și au legat o amiciție, discutând despre viețile lor, alternând între franceză, engleză și spaniolă pentru că ambele vorbesc fluent mai multe limbi străine.

„Mă simțeam de parcă mă întâlneam cu o veche prietenă, ceea ce este o nebunie, pentru că abia o cunoscusem cu o zi înainte, dar am vorbit mult și uite-așa ne-am apropiat”, a spus actrița.

Bagajul ei s-a rătăcit în aeroport, când un străin cu inima bună i-a sărit în ajutor
Foto: Hana Sofia Lopes
Bagajul ei s-a rătăcit în aeroport, când un străin cu inima bună i-a sărit în ajutor
Foto: Hana Sofia Lopes

Culmea, în aceeași zi, Hana Sofia a primit vești de la compania aeriană, iar geanta ei pierdută fusese localizată și era în drum spre hotelul ei.
În acel moment, Hana Sofia spune că a simțit că Azalia a fost norocul ei cel mai mare.

„Nu numai că este un om minunat, dar este și foarte bună în meseria ei, pentru că a reușit să-mi găsească bagajul”, a declarat Hana Sofia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: