Redactia.ro
Home » Știri » Băiatul de 13 ani din Belgrad, care a ucis nouă oameni în școală, este cel mai sângeros criminal minor din istoria lumii

Băiatul de 13 ani din Belgrad, care a ucis nouă oameni în școală, este cel mai sângeros criminal minor din istoria lumii

Băiatul de 13 ani din Belgrad, care a ucis nouă oameni în școală, este cel mai sângeros criminal minor din istoria lumii

Băiatul din Belgrad care a ucis nouă oameni în școală este cel mai sângeros criminal minor din istoria lumii. Iată amănunte îngrozitoare.

Băiatul de 13 ani din Belgrad, care a ucis nouă oameni în școală, este cel mai sângeros criminal minor din istoria lumii

Niciun copil din lume cu vârsta mai mică de 14 ani nu a ucis atât de multe persoane, scrie publicația blic.rs. Copilul se numește Kosta Kecmanovic, iar numele lui va rămâne definitiv în istorie.

Lista minorilor sub 14 ani care au ucis cel puțin patru oameni include până acum trei nume, a relatat Pro TV.

  • În 2019, Kyle Alwood – 9 ani – a ucis cinci membri ai familiei sale când a dat foc casei lor din Illinois, SUA.
  • În 1998, alături de complicele Mitchell Johnson (13 ani), Andrew Golden (11 ani) a omorât patru elevi și un profesor la un liceu din Arkansas și a rănit alți 10.
  • În 2013, Marcelo Eduardo Bovo, în vârstă de 13 ani, din Brazilia, a omorât patru persoane în Sao Paulo, după care s-a sinucis.

Pe 3 mai 2023, băiatul a ucis 9 oameni la școala unde învăța, într-un cartier de lux din Belgrad: opt colegi, majoritatea fete, și un paznic și-au pierdut viața. Băiatul a tras 57 de focuri de armă.

Întreaga Serbie este în șoc și, printre lacrimi și multă suferință, există un val de revoltă care cu greu mai poate fi stăpânit.

Adolescentul de clasa a VII-a și-ar fi plănuit crimele timp de o lună. Și-ar fi făcut două liste, iar pe una a trecut numele victimelor.

„Avea chiar şi numele copiilor pe care voia să-i ucidă şi clasele lor”, a declarat Veselin Milic, şeful poliţiei din Belgrad, într-o conferinţă de presă.

„Aştepta această zi. A fost de trei ori la poligonul de tragere cu tatăl său”, a declarat şi preşedintele ţării, Aleksandar Vucic.

În ziua când a intrat în școală, băiatul ucigaș avea la el două pistoale, care aparţineau legal tatălui lui, dar și patru bombe incendiare. Copilul a tras mai întâi asupra paznicului şcolii şi a trei elevi întâlniţi pe hol. Apoi, şi-a împuşcat profesoara şi colegii care erau la ora de istorie.

Ulterior, s-a predat. După masacru, băiatul a sunat la Poliție și a spus: „Sunt un psihopat, trebuie să mă calmez”.

Continuarea poate fi citită aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: