Redactia.ro
Home » Știri » Băiețel de 8 ani, dispărut de acasă împreună cu tatăl suspectat de omor. Ce se știe până acum

Băiețel de 8 ani, dispărut de acasă împreună cu tatăl suspectat de omor. Ce se știe până acum

Băiețel de 8 ani, dispărut de acasă împreună cu tatăl suspectat de omor. Ce se știe până acum

Un copil de opt ani și tatăl lui, care provin din Iași, sunt căutați de polițiști. Bărbatul este bănuit de fapte grave, și-ar fi ucis soția în bătaie, cred anchetatorii. Iată ce se știe până acum despre ei.

Băiețel de 8 ani, căutat de polițiști. Tatăl, suspectat că și-a ucis soția, este și el de negăsit

Autoritățile sunt în momentul de față în alertă. De două săptămâni, încearcă să îi găsească pe tată și pe fiul lui, în vârstă de opt ani.

Ce se știe până acum este că bărbatul este principalul suspect în cazul morții soției, mama băiatului de opt ani. Se pare că femeia făcea videochat. Într-una dintre zile, ea a ajuns la spital ca urmare a unei agresiuni și a decedat la scurt timp după ce a fost internată. În cercul suspecților realizat de polițiști, care încearcă să pună cap la cap întâmplările și să strângă probe,  a intrat și soțul femeii, dar el a negat tot timpul că ar fi agresorul. Ar fi declarat însă că soția lui avea mai mulți dușmani, ținând cont de meseria pe care o practica, conform Antena 3.

După moartea mamei, copilul a rămas în grija tatălui, sub stricta supraveghere a celor de la DGASPC Iași. Teoretic. Practic, reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului care ar fi trebuit să îl monitorizeze pe băiat nici n-ar fi avut habar de dispariția celor doi, a relatat presa locală. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe. Polițiștii încearcă și în momentul de față să dea de urma copilului, dar și de tatăl lui.

Băiețel de 8 ani, dispărut de acasă împreună cu tatăl suspectat de omor. Ce se știe până acum
Sursa foto: Antena 3
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro