Redactia.ro
Home » Știri » Balenciaga a scos pe piață balerini pentru bărbați. Au și fundiță. Care e prețul lor

Balenciaga a scos pe piață balerini pentru bărbați. Au și fundiță. Care e prețul lor

Balenciaga a scos pe piață balerini pentru bărbați. Au și fundiță. Care e prețul lor

Balenciaga a scos pe piață balerini pentru bărbați, care au și fundiță. În secolul al XVI-lea, atât bărbații, cât și femeile obișnuiau să îi poarte. Zilnic. Iată că putem să spunem că moda de atunci a revenit, cum se întâmplă des. Care e prețul acestor balerini pentru bărbați Balenciaga.

Balenciaga a scos pe piață balerini pentru bărbați. Au și fundiță. Care e prețul lor

De obicei, femeile poartă balerini la diverse ocazii și cam în orice împrejurare. Cu blugi și tricou, cu rochie sau fustă, balerinii pot fi purtați cu ușurință oricând, la aproape orice. De fapt, fiecare femeie e liberă să facă orice combinație dorită, până la urmă.

Iată că marele brand de lux din Spania, Balenciaga, a scos pe piață și balerini pentru bărbați. Modelul Leopolod Ballerina poate fi achizitionat în marimi de la 39 la 46, deci este accesibil inclusiv bărbaților cu mărimi mai mari la pantof (exista putine branduri de lux care produc marimi peste 44-45), potrivit urban.ro.

Încălțările sunt 100% poliester prelucrat în satin, disponibili în trei nuante diferite și costă nici mai mult, nici mai puțin de 750 de euro. Au talpa exterioară neagră din piele și sunt prevăzuți chiar și cu o mică fundă, care decorează vârful balerinilor, conform sursei menționate mai sus.

În secolul al XVI-lea, atât bărbații, cât și femeile obișnuiau să poarte balerini. Zilnic. Iată că putem să spunem că moda de atunci a revenit, cum se întâmplă des. De altfel, multe case de moda de lux nu mai țin atât de mult cont de normele tradiționale de gen. Diferenta in cazul balerinilor Balenciaga este ca modelul nu a fost adaptat pentru a respecta aspectul traditional al pantofilor barbatesti, pastrand delicatetea siluetei acestora si optand pentru confectionarea lor din satin, conform traditiei, a mai scris Uran.ro.

Balenciaga este o casă de modă cunoscută în toată lumea. A fost fondată de Cristóbal Balenciaga, un spaniol din Țara Bascilor, Spania. Are reputație de creator de modă haute couture care nu face compromisuri, iar Christian Dior a spus că este un „maestru al tuturor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: