Redactia.ro
Home » Home » Bărbat de 40 de ani, găsit mort într-o parcare din Satu Mare. Ocupa o funcție importantă în MAI

Bărbat de 40 de ani, găsit mort într-o parcare din Satu Mare. Ocupa o funcție importantă în MAI

sinucidere

Scene tragice în Satu Mare. Un ofițer de la SIPI s-a împușcat cu arma din dotare în parcarea din apropierea blocului în care locuia. Nimeni nu-și poate explica de ce a recurs la acest gest atât de radical, iar familia se află în stare de șoc.

Ofițerul SIPI și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare

Ofițerul în vârstă de 40 de ani și-a pus capăt zilelor, în noaptea de joi spre vineri. El s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în timp ce se afla în mașina personală.

Soția sa a început să se îngrijoreze atunci când bărbatul nu a sosit acasă în timpul nopții, așadar a pornit în căutarea lui la prima oră a dimineții. Vineri, pe 3 martie, în jurul orei 8 dimineața, aceasta a făcut descoperirea care a îngrozit-o. Soțul său zăcea mort și împușcat, în mașina din parcare. Echipajul sosit la fața locului nu a putut face nimic decât să constate decesul ofițerului de la SIPI.

Ce spun polițiștii despre cazul ofițerului

Anchetatorii încearcă să pună cap la cap informațiile pentru a înțelege firul evenimentului și a determina cauza care l-a determinat pe ofițerul SIPI să-și pună capăt zilelor, deși nimic nu lăsa de bănuit că ar fi avut o problemă serioasă care să-l apese.

,,La data de 3 martie, în jurul orelor 08.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, în municipiul Satu Mare, o persoană ar fi comis un act suicidal, prin folosirea unei arme tip pistol. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că persoana în cauză, respectiv un bărbat de 40 de ani, din Satu Mare, deținea calitatea de cadru militar activ în structura Serviciului Județean de Protecție Internă Satu Mare. Verificările în cauză sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Cluj”, se arată în comunicatul Poliției.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini