Redactia.ro
Home » Știri » Bărbații din viața Simonei Halep. Ce iubiți a avut tenismena

Bărbații din viața Simonei Halep. Ce iubiți a avut tenismena

Bărbații din viața Simonei Halep. Ce iubiți a avut tenismena

Simona Halep este cunoscută ca fiind o fire discretă. Mereu a fost destul de rezervată când a venit vorba de viața ei personală. Deși în toți acești ani, Simona s-a axat foarte mult pe carieră și a făcut tot ce a putut pentru a ajunge tot mai sus, tenismena nu și-a ignorat viața amoroasă.

Ce iubiți a avut Simona Halep

Lista foştilor iubiţi ai Simonei Halep a început cu Andrei Mlendea. Pe atunci, sportiva era la vârsta majoratului, dar acest lucru nu a fost un impediment. Legătura cu Andrei a durat până undeva prin 2013. Relația lor a fost ținută în secret o vreme bună, scrie fanatik.ro.

Simona Halep, împreună cu fiul milionarului Teia Sponte

Potrivit aceleiași surse, după Andrei, a urmat Costa Sponte, fiul milionarului Teia Sponte şi prietenului lui Gigi Becali, doi ani mai târziu. Despre această relație bunica Simonei spunea că se va oficializa și va urma o nuntă. Însă nu a fost așa. Cei doi s-au separat, iar Costa Sponte s-a căsătorit, în 2019, cu o tânără de 20.

Doar despre acești bărbați știe presa din România. Ultimul din viața Simonei este Toni, cel care o convinsese pe Simona să se căsătorească.

Relația dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep în urmă cu câteva luni și se pare că cei doi au o relație specială și extrem de productivă.

„M-a făcut să iubesc tenisul din nou și să iubesc să muncesc, ceea ce nu s-a întâmplat înainte. Tot ce e în jurul meu ține de Mouratoglou și de academia lui. Echipa este 100% a lui. Am făcut această schimbare. Am început ceva nou și deja mă bucur foarte mult. Am avut încredere în el din prima secundă. Nu știam nimic despre el, nu ne-am întâlnit și nu am vorbit înainte. Totul e nou, dar am încredere în el și mă simt în siguranță”, a spus Simona Halep la conferința de presă despre noul ei antrenor, relatează evz.ro.

Surprinzător sau nu, Patrick Mouratoglou a susținut într-un interviu pentru „Be In Sport” că o iubește pe sportiva pe care o reprezintă, Simona Halep.

„Eu și cu ea ne bucurăm mult de ceea ce facem. Ne înțelegem foarte bine. Să fim pe teren, să ne trezim dimineața să lucrăm e o plăcere pentru amândoi. Așa cum spune Mike Tyson, niciun boxer nu e mai periculos decât unul fericit. Aici avem o jucătoare de tenis fericită”,a spus Patrick Mouratoglou pentru Be In Sport, conform tennismajors.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: