Redactia.ro
Home » Monden » Bărbatul Berbec. Poate fi un partener de vis. Cum treci însă peste încăpățânarea sa

Bărbatul Berbec. Poate fi un partener de vis. Cum treci însă peste încăpățânarea sa

Bărbatul Berbec. Poate fi un partener de vis. Cum treci însă peste încăpățânarea sa

Astrologia îți poate spune multe despre o persoană. De exemplu, bărbații Berbec sunt pasionați, aventuroși, impulsivi și competitivi. Trăsăturile lor de personalitate îi fac să fie un partener de vis pentru unele semne zodiacale – și un coșmar pentru altele. Iată ce ar trebui să știi despre un bărbat Berbec.

Bărbatul Berbec. Poate fi un partener de vis

Berbecii își pun propriile nevoi pe primul loc. Uneori, acest lucru poate părea egoist. Cu toate acestea, egocentrismul lor înseamnă că au depus multă muncă pentru a se face fericiți. Un bărbat Berbec nu are nevoie de un partener pentru a se simți împlinit. Dacă intră într-o relație, este pentru că sunt serioși în legătură cu cealaltă persoană. Asta înseamnă că sunt îndrăgostiți nebunește.

Bărbatul Berbec. Campion la încăpățânare

Un bărbat Berbec va fi extrem de încăpățânat. La urma urmei, Berbecii sunt reprezentați de berbec. Acest semn zodiacal nu este grozav la compromisuri, deoarece ei cred întotdeauna că știu cel mai bine. Temperamentul lor scurt face ca certurile să fie inevitabile. Dacă intri într-o relație cu un bărbat Berbec, vor exista explozii. Din fericire, Berbecii nu țin niciodată ranchiună. Ei iartă și uită.

Bărbații Berbec sunt, de asemenea, spontani. Ei și-ar putea lua partenerele într-o vacanță romantică fără avertisment. Chiar dacă uneori pot părea egoiști, în adâncul sufletului lor sunt romantici. Ei nu se vor mulțumi cu aceleași întâlniri în fiecare săptămână. Ei vor dori întotdeauna să încerce ceva nou, fie că este vorba de a mânca la un restaurant nou sau de a vizita un oraș nou.

Bărbatul Berbec în dragoste

În relații, Berbecii sunt obsesivi. Odată ce au pus ochii pe ceva (sau pe cineva), nu se pot opri din gândul de a obține ceea ce vor. Berbecul este pasional, așa că nu-și va reține sentimentele față de tine. Vor fi sinceri în legătură cu dorința de a avea o relație cu tine – sau de a se culca cu tine. Nu va trebui să ghicești ce vor, pentru că vor fi perfect clari. Un bărbat Berbec îndrăgostit va lua decizii cu inima, nu cu capul.

Berbecii se îndrăgostesc repede – și se plictisesc repede. Cu toate acestea, începutul relației va fi incitant. Veți merge într-o mulțime de aventuri împreună și veți împărtăși o mulțime de râsete. Chiar dacă veți sfârși prin a rămâne doar prieteni, un bărbat Berbec este întotdeauna minunat de avut în viața ta.

Bărbații Berbec nu sunt timizi atunci când vine vorba de sex. La urma urmei, Marte este planeta lor guvernatoare. Aceasta este planeta activității exterioare și a pasiunii animalice. Berbecul este înflăcărat în interiorul și în afara dormitorului. Ei știu exact ce își doresc de la partenerii lor și nu se sfiesc să ceară. Cu toate acestea, le place să fie surprinși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: