Redactia.ro
Home » Horoscop » Bărbatul Gemeni. Se plictisește mereu în relații, vrea să fie încântat de relația în care se află!

Bărbatul Gemeni. Se plictisește mereu în relații, vrea să fie încântat de relația în care se află!

Bărbatul Gemeni. Se plictisește mereu în relații, vrea să fie încântat de relația în care se află!

Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur, stăpânul comunicării. De asemenea, ei sunt simbolizați de doi piloni, reprezentând gemenii mitologici greci Castor și Pollux. Acest semn zodiacal este adesea identificat ca fiind „gemenii”. Celebrul Gemeni este cunoscut ca fiind cu două fețe sau având o personalitate divizată. Fiind un semn de aer, Gemenii sunt intelectuali, curioși și cooperanți. Află totul despre bărbatul Gemeni!

Bărbatul Gemeni. Este extrovertit și pregătit pentru orice

Bărbatul Gemeni este foarte extrovertit. El este întotdeauna gata să meargă și să sară în ceva nou și interesant. Deoarece are nevoie de stimulare constantă, este destul de versatil și se pricepe să se ocupe de mai multe sarcini în același timp. Poate fi destul de competitiv, fiind întotdeauna pregătit pentru o provocare bună.

Bărbatul Gemeni este guvernat de Mercur, planeta comunicării. Gemenii sunt inteligenți și destul de buni la vorbit și la a ține pasul cu conversațiile. Ar putea fi genul care să dea sfaturi, cel mai probabil nejustificate. Cu toate acestea, abilitățile sale de comunicare nu sunt întotdeauna un lucru bun. Poate fi destul de convingător și priceput în a minți. De asemenea, este groaznic la a vorbi despre sentimentele sale. El va evita cu orice preț acest lucru.

Bărbatul Gemeni și duplicitatea

Bărbatul Gemeni poate fi destul de duplicitar. Din cauza naturii duale a acestui semn zodiacal, el poate fi o enigmă. La un moment dat, el poate fi ușor. În următorul, întunecat. Este inconsecvent și indecis în ceea ce privește deciziile sale, personalitatea sa și modul în care se comportă cu oamenii. El poate fi oarecum nesigur.

Bărbatul Gemeni în dragoste

Atunci când bărbatul Gemeni se îndrăgostește, este greu de spus cât va dura asta. Este foarte inconsecvent cu tot ceea ce spune și face, iar acest lucru poate părea nedemn de încredere. Partenerul său l-ar putea părăsi înainte de a avea ocazia să o facă. Dacă îi pui multe întrebări personale sau îl presezi să își ia angajamente, el va pleca fără să discute mai întâi lucrurile. Nu vrea să se simtă stăpânit.

Este greu de spus cât de loial va fi și el. Bărbații Gemeni au tendința de a se plictisi ușor într-o relație. Nu este doar genul care înșeală, ci și genul care face doar relații ocazionale. Cu toate acestea, dacă se află într-o relație cu tine, va dori să fii stimulată din punct de vedere mental și fizic. Vrea să fie încântat de relația în care se află!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: