Redactia.ro
Home » Horoscop » Bărbatul Leu. Are așteptări extrem de mari de la persoanele de lângă el. Cum îl convingi să stea lângă tine

Bărbatul Leu. Are așteptări extrem de mari de la persoanele de lângă el. Cum îl convingi să stea lângă tine

Zodia care trage toate sforile! Lacrimi amare pentru cei din jurul lor

Astrologia îți poate spune multe despre o persoană. De exemplu, bărbații Leu sunt curajoși, independenți și extrem de loiali. Ei ar face orice pentru o familie sau un prieten aflat la nevoie. Iată tot ce trebuie să știi despre un bărbat Leu.

Bărbatul Leu. E lider înnăscut și nu primește ordine

Bărbații Leu sunt reprezentați de un leu, motiv pentru care sunt lideri înnăscuți. Ei nu vor să primească ordine. Ei preferă să dea ordinele. Leii vor să preia controlul asupra relațiilor lor și asupra carierei lor. Acest semn nu se înțelege cu figurile de autoritate pentru că vor să fie alfa. Ei se iau la harță cu oricine încearcă să le ia puterea.

Trăsături negative ale bărbatului Leu

Bărbații Leu sunt încăpățânați ca niște catâri. Ei presupun că au dreptate pentru că au o încredere foarte mare în ei. Cu toate acestea, ei pot fi la limită cu aroganța uneori. Acest lucru îi poate deranja pe ceilalți, deoarece Leii refuză să asculte gândurile și opiniile celorlalți. Ei nu vor să facă compromisuri pentru că știu că cealaltă persoană greșește. Un bărbat Leu crede că sunt superiori celorlalți.
Bărbații Leu sunt aroganți și egocentrici.

Bărbatul Leu. Sunt încăpățânați și se consideră centrul universului

Chiar și atunci când se îndrăgostesc, ei se consideră centrul universului. În loc să se gândească la modul în care acțiunile lor îi vor afecta pe ceilalți, ei sunt impulsivi. Principala lor preocupare sunt ei înșiși. Le pasă de propriile sentimente, dar nu țin cont de sentimentele tuturor celor din jurul lor. Deși îi tratează cu respect pe cei dragi, s-ar putea să nu-i respecte pe cei care sunt sub ei. În general, prioritatea principală a unui bărbat Leu este el însuși.

Bărbații Leu sunt creativi și harnici. Ori de câte ori își stabilesc un obiectiv, depun sută la sută din efortul lor. Ei nu renunță niciodată, indiferent de câte obstacole întâmpină. Această zodie este energică și agitată. Atunci când fac ceva ce le place, energia lor este contagioasă. Sunt șefi și lucrători excelenți pentru că nu încetează niciodată să încerce.

Bărbatul Leu în dragoste

Bărbații Leu au așteptări extrem de mari. În relații, ei vor să fie răsfățați până la refuz. Dacă partenerul lor nu le acordă o atenție constantă, vor deveni neliniștiți. Un bărbat Leu vrea să fie înecat în complimente și copleșit de cadouri. Nu se vor simți mulțumiți decât dacă partenerul lor face în permanență gesturi romantice. Dacă se simt ca o a doua opțiune, atunci vor găsi pe cineva care îi tratează ca pe o prioritate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: