Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul logodit cu o păpușă de cârpă anunță nașterea celui de-al treilea „copil” al lor. Ce clip bizar a publicat din ziua „nașterii”

Bărbatul logodit cu o păpușă de cârpă anunță nașterea celui de-al treilea „copil” al lor. Ce clip bizar a publicat din ziua „nașterii”

GALERIE FOTO (5) Bărbatul logodit cu o păpușă de cârpă anunță nașterea celui de-al treilea „copil” al lor. Ce clip bizar a publicat din ziua „nașterii”

Bărbatul logodit cu o păpușă de cârpă anunță nașterea celui de-al treilea „copil” al lor. Iată ce clip bizar a publicat din ziua „nașterii”.

Bărbatul logodit cu o păpușă de cârpă anunță nașterea celui de-al treilea „copil” al lor. Ce clip bizar a publicat din ziua „nașterii”

Columbianul – pe nume Cristian Montenegro – susține că este logodit cu o păpușă din cârpe a dat vestea cea mare după un an de relație. Natalia, iubita lui, este „însărcinată”. Pentru a treia oară. Pe copil îl cheamă Sammy.

Cei doi – omul și păpușa – au deja un fiu și o fiică. Copiii îi seamănă mamei, sunt făcuți din cârpe.

Cum era normal, reacțiile legate de un asemenea subiect sunt împărțite. Unii internauți au rămas șocați de postările bărbatului, alții râd și fac bășcălie. Cineva l-a întrebat pe bărbat: „Naștere naturală sau cezariană?”.

O înregistrare video care prezintă așa-zisa naștere o arată pe Natalia îmbrăcată într-un halat de spital în timp ce stă întinsă pe un pat. Clipul îl arată în continuare pe Cristian stând lângă iubita lui în timp ce o altă păpușă din cârpe, îmbrăcată într-un halat alb, se ocupă de ea. Asta nu este tot. Cristian s-a arătat acoperindu-și fața cu mâinile în timp ce lacrimile se rostogolesc în timpul travaliului partenerei lui. Și la doar câteva momente după așa-zisa naștere, Cristian a postat pentru un selfie cu „nou-născutul” lui.

Cristian spune cu sinceritate celor care râd de el. „Dacă nu ar fi fost păpușile, aș fi fost mai singur decât oricine altcineva. Măcar am ceva. Cu Natalia mea mă uit la televizor și vorbim despre orice. Nu știu cât de mult o iubesc, am rezistat tot anul acesta cu ea”.

Obiectofilia este o formă de atracție sexuală sau romantică față de obiecte neînsuflețite. Persoanele cu o astfel de atracție pot avea sentimente puternice de dragoste și angajament față de anumite obiecte fără viață, cum este și cazul acestui bărbat care are o relație amoroasă cu o păpușă. De-a lungul anilor, multe povești bizare despre persoane care se „îndrăgostesc” de obiecte fără viață au apărut pe rețelele de socializare, lăsând internauții nedumeriți.

Erika LaBrie, de asemenea, a devenit populară în 2022, după ce a anunțat că are sentimente romantice pentru obiecte neînsuflețite. Ea s-a „căsătorit” cu Turnul Eiffel, pe care l-a „înșelat” cu Zidul Berlinului, iar mai apoi a avut o relație cu o macara. Cu câteva luni înainte, un episod despre obiectofilie din serialul documentar TLC My Strange Addiction a prezentat viața unui bărbat care avea o relație cu mașina lui, prin urmare situațiile sunt care mai de care mai bizare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: