Redactia.ro
Home » Horoscop » Bărbatul Rac. E unul dintre cele mai emoționale semne zodiacale, dar poate deveni ușor manipulator

Bărbatul Rac. E unul dintre cele mai emoționale semne zodiacale, dar poate deveni ușor manipulator

Bărbatul Rac. E unul dintre cele mai emoționale semne zodiacale, dar deveni ușor manipulator

Astrologia îți poate spune multe despre o persoană. De exemplu, bărbații Rac sunt loiali, cinstiți și de încredere. Cu toate acestea, ei sunt, de asemenea, irascibili. De cele mai multe ori, sunt într-o dispoziție putredă. Iată tot ce trebuie să știi despre un bărbat Rac.

Bărbatul Rac. E unul dintre cele mai emoționale semne zodiacale

Racul este unul dintre cele mai emoționale semne din zodiac. La urma urmei, ei sunt guvernați de Lună, care reprezintă confortul și grija. Acest lucru are sens, deoarece bărbații Rac sunt îngrijitori. Ei nu petrec prea mult timp având grijă de ei înșiși. Sunt cei mai fericiți atunci când fac favoruri pentru alții. Racii sunt întotdeauna dispuși să dea o mână de ajutor. Ei ar face orice pentru a face pe altcineva să zâmbească.

Bărbatul Rac se gândește mult la trecut

Racii sunt sentimentali, așa că se gândesc mult la trecut. Acest lucru înseamnă că rareori uită ceva ce au spus și făcut alții. Deși ar putea ierta pe cineva, ei nu vor uita niciodată cum au fost răniți. Racii iau la inimă orice cuvânt răutăcios, deoarece sunt incredibil de nesiguri. Ei nu au prea multă încredere în ei înșiși. Acești oameni nu își dau seama cât de puternici sunt.

Bărbatul Rac poate deveni manipulator

În general, bărbații Rac sunt incredibil de capricioși. La urma urmei, ei sunt reprezentați de un crab. Acest semn zodiacal este excesiv de sensibil, așa că trebuie să ai grijă ce spui în preajma lor. Ei se vor simți ofensați, chiar și atunci când nu se intenționează nimic. Bărbații Rac sunt pesimiști, așa că presupun că toată lumea își bate joc de ei pe la spate. Lipsa lor de încredere îi face să creadă ce este mai rău despre toți cei din jurul lor.

Bărbații Rac sunt răzbunători. Se supără atunci când cel mai mic lucru merge prost. Acest semn zodiacal este pasiv-agresiv și îi trimite pe ceilalți în călătorii de vinovăție atunci când sunt nefericiți. De asemenea, sunt surprinzător de manipulatori. Bărbații Rac se folosesc de emoțiile lor pentru a obține ceea ce vor. Nu se tem să verse lacrimi pentru a-i face pe alții să se simtă prost pentru ei.

Bărbatul Rac în relații

Racii sunt interesați doar de relații serioase, angajate, pe termen lung. Ei nu vor să aibă o aventură de o noapte. Sexul fără emoții nu este împlinitor pentru ei. Un bărbat Rac este un familist. El visează să se așeze la casa lui cu un venit stabil și să aibă copii. El are nevoie de o parteneră care este interesată de același tip de viață tradițională. Pentru Rac, nu există nimic mai important decât familia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: