Redactia.ro
Home » Horoscop » Bărbatul Săgetător. Spiritul lui trebuie să fie mereu liber și nu se teme de respingere

Bărbatul Săgetător. Spiritul lui trebuie să fie mereu liber și nu se teme de respingere

Bărbatul Săgetător. Spiritul lui trebuie să fie mereu liber și nu se teme de respingere

Bărbatul Săgetător este guvernat de Jupiter, planeta norocului, a averii, a filozofiei și a adevărului. Fiind un semn de foc, Săgetătorul este entuziast în ceea ce privește viața și extrovertit. Personalitatea lor este intensă! Ca semn mutabil, Săgetătorul este adaptabil și flexibil, dar și destul de neglijent și inconsecvent. Sunt ființe intense, energice și dedicate.

Bărbatul Săgetător e un spirit liber care nu suportă rutina

Bărbatul Săgetător este foarte iubitor de distracție, energic și aventuros. Este foarte curajos, dorind să exploreze și să încerce totul și orice. Are un entuziasm pentru viață și pentru lume! Săgetătorul va face tot posibilul să mențină o dispoziție ușoară. Săgetătorul este considerat de obicei „prietenul amuzant” al grupului, transformând cea mai banală seară în ceva de neuitat și interesant.

Bărbatul Săgetător în carieră

Când vine vorba de cariera sa, acest semn solar are nevoie de ceva care să-i ofere flexibilitate și libertate. Atunci când simte că i se spune sufocat ce să facă, se va răzvrăti. Nu place pe nimeni care se află într-o poziție de autoritate nu doar pentru că se bucură de libertatea sa, ci și pentru că el crede întotdeauna că are dreptate. Bărbații Săgetător sunt foarte încrezători, ceea ce ar putea fi descris uneori ca fiind o aroganță. Bărbatul Săgetător este foarte sigur pe el și pe ceea ce crede și se va asigura că știi unde se află. El este foarte direct și va spune lucruri foarte dureroase într-o ceartă pentru a câștiga și va fi foarte încrezător că va câștiga.

Părți negative ale bărbatului Săgetător

În timp ce bărbatul Săgetător va fi foarte cochet și fermecător, nu este întotdeauna cu intenții autentice. El va dori în mod constant atenție din partea celorlalți pentru că vrea ca ego-ul său să fie alimentat. Narcisismul este una dintre cele mai rele calități ale sale. Vrea să fie admirat și apreciat și ar prefera ca acest lucru să fie de către mai mulți oameni decât de către o singură persoană. La fel ca majoritatea semnelor de foc, vrea ca toată lumea să îi acorde atenție și să îl laude.

Trăsături bune ale bărbatului Săgetător

Bărbații Săgetător sunt ființe foarte energice și aventuroase, în căutarea adevărului și a înțelepciunii lumii. Deoarece este guvernat de Jupiter, el prețuiește profund cunoașterea, învățătura și filosofia. Vrea să fie înconjurat de alți oameni, să formeze legături și să învețe lucruri noi. Optimist și energic, este genul care vrea să își trăiască viața la maxim. El ar prefera experiențele în locul banilor sau al unui cadou scump.

Bărbatul Săgetător e un bun ascultător

Bărbatul Săgetător este destul de bun la conversație, dorind mereu să afle și să discute despre diferite opinii, idei și viziuni ale lumii. El va da și sfaturi dacă i se cere (deși de cele mai multe ori ar putea fi un pic prea cinstit și dur pentru gustul cuiva). Este pur și simplu o persoană amuzantă în preajma sa. Există o energie incitantă în semnul Săgetătorului care îi influențează pe ceilalți să vrea să se distreze la fel de mult ca el.

Bărbatul Săgetător în dragoste

Bărbații Săgetător sunt foarte încrezători. Sau, mai degrabă, încrezuți. Ei nu se tem de respingere și vor fi cu siguranță cei care vor face primul pas. Nu vor tânji după cineva de la distanță – te vor aborda și vor încerca să te cunoască. Cu toate acestea, doar pentru că ar putea flirta cu tine, nu înseamnă neapărat că sunt interesați de o relație romantică serioasă. De fapt, ar putea fugi de orice potențial angajament. Este genul de bărbat care duce oamenii cu zăhărelul și îi ține în preajmă doar pentru o creștere a ego-ului.

Bărbatului Săgetător îi place să fie independent în fiecare aspect al vieții sale, mai ales în relații. Așa că, dacă flirtează cu tine, s-ar putea să nu fie prea autentic. În dragoste, el nu va răspunde bine la un comportament lipicios. El are nevoie de spațiul său personal. Dacă simte că partenerul său îi răpește libertatea, își va închide inima și va pleca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: