Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul suspectat că ar fi ucis-o pe gravida din Orhei nu ar fi la prima abatere. Ce au descoperit anchetatorii

Bărbatul suspectat că ar fi ucis-o pe gravida din Orhei nu ar fi la prima abatere. Ce au descoperit anchetatorii

Șoferul suspectat că ar fi ucis-o pe Ana-Maria, ar putea fi vinovat și pentru o crimă ce a avut loc în urmă cu 13 ani. După descoperirea tragică a tinerei Ana-Maria, în vârstă de 19 ani, din Orhei, care a fost găsită fără viață într-o pădure, un alt caz șocant din Republica Moldova a ieșit la iveală. Același bărbat de 45 de ani, suspectat că ar fi luat viața fetei însărcinate, este acum bănuit și în cazul altei crime, petrecute acum 13 ani în Durlești, Republica Moldova.

O altă crimă a zguduit comunitatea

În trecut, în urmă cu 13 ani, o altă tragedie zguduise comunitatea, atunci când o tânără de 15 ani și iubitul ei au fost găsiți morți într-o mașină, pe un câmp din Durlești. Cei doi fuseseră împușcați, însă vinovatul pentru această crimă nu a fost identificat nici până în ziua de azi.

După descoperirea tragică a Anei-Maria, autoritățile au început să ia în calcul varianta că același individ suspectat în cazul ei ar putea fi implicat și în moartea celor doi tineri din Durlești. Ancheta a dezvăluit că există această posibilitate și că se efectuează verificări în legătură cu modul de operare al presupusului criminal.

Anchetatorii nu exclud această ipoteză

Șeful Inspectoratului General al Poliției a declarat că, deși au trecut 13 ani de la dubla crimă din Durlești, probele nu au dispărut și se vor efectua mai multe analize pentru a se stabili dacă există o legătură între cele două cazuri.

„Ca să spunem că există o tangență, o legătură sau că se face suspect este prea mult spus în situația respectivă, dar cu certitudine vă asigur că colegii lucrează pe paliera infracțiunii de la Durlești, inclusiv, cu anumite elemente pe platforma de lucru pe cazul omorului de la Durlești. Se vor lua în calcul și de aici pentru a efectua anumite analize.

Deci, ca versiune vă pot spune că nimic nu este exclus, absolut toate versiunile sunt în regim de lucru. Au trecut mulți ani de atunci, cu părere de rău e un termen mare- 13 ani, dar vă asigur că nu se pierde nicio probă că acestea sunt toate incluse în cauza penală și toate au un suport juridic, care nu poate fi distrus pur și simplu că a trecut timpul. Versiunile sunt încontinuu, și nu vreau să creadă oamenii că în această perioadă dacă nu s-a vorbit nimic înseamnă că s-a uitat, nu, nu s-a uitat”, a declarat șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, în cadrul unei emisiuni radio, conform unimedia.info.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: