Redactia.ro
Home » Horoscop » Bărbatul Vărsător. Poate fi o persoană captivantă, dar și confunză. Totul depinde de cum îl tratezi!

Bărbatul Vărsător. Poate fi o persoană captivantă, dar și confunză. Totul depinde de cum îl tratezi!

Bărbatul Vărsător. Poate fi o persoană captivantă, dar și confunză. Totul depinde de cum îl tratezi!

Bărbatul Vărsător poate fi o persoană captivantă – și adesea confuză. Este genul de om despre care mulți sunt curioși, dar pe care puțini îl înțeleg cu adevărat. O mare parte din acest lucru se datorează faptului că acești bărbați sunt adesea percepuți ca fiind fie înaintea timpului lor, fie având idei atât de radicale și noi încât majoritatea oamenilor nu sunt pregătiți să le audă.

Bărbatul Vărsător. Ce își dorește în viață

Bărbații Vărsător se simt deseori îndepărtați de cea mai mare parte a societății și prosperă cel mai bine atunci când găsesc câteva persoane cu vederi asemănătoare cu care pot împărtăși viziunile lor de viitor.

Bărbații Vărsător sunt frecvent percepuți ca niște genii trăsnite, plini de planuri și concepte geniale, dar nu întotdeauna capabili să le ducă la bun sfârșit. Sunt personalități sociale care se mișcă în cercuri extrem de variate – precum tipul zăpăcit din liceu care reușea cumva să se miște fără probleme între sportivi, tocilari și ciudați, fără prea multe fricțiuni, înțelegându-se bine cu toată lumea.

Bărbatul Vărsător. Extrem de sociabil

Dacă ieșiți în oraș cu un Vărsător, puteți observa că pare să cunoască pe toată lumea, salutând chelnerii și proprietarii de galerii oriunde merge – dar cine îl cunoaște cu adevărat? Puțini sunt cei care au suficientă răbdare pentru a desprinde cu adevărat straturile și a descoperi ce îl face pe acest tip să se simtă bine.

Inima argintie a unui bărbat din Vărsător este ca o minune de mecanism de ceasornic antic – acest tip guvernat de Uranus scoate adesea toate arcurile și rotițele și încearcă să le rezolve singur, dar uneori emoțiile sale se amestecă cu logica și dau peste cap întregul mecanism.

Bărbatul Vărsător: În dragoste și în viața sexuală

Bărbații Vărsător sunt tocilarii sexy originali, foarte iubiți de cei care consideră că inteligența este afrodisiacul suprem.

Acești tipi sunt adesea hilari, cu un simț al umorului zăpăcit, la limita absurdului. Acesta este un instrument pe care îl folosesc pentru a fermeca pe oricine cu care flirtează în acel moment – ceea ce ar putea fi mai multe persoane în același timp. Sunt burlaci notorii, așa că adesea este nevoie de cineva extrem de îngăduitor pentru a suporta excentricitățile infame ale Vărsătorului pe termen lung, iar ei pot trece prin câteva căsătorii sau parteneriate înainte de a găsi o pereche cu adevărat compatibilă.

Bărbatul Vărsător. Strălucesc atunci când învață să manifeste empatie față de emoțiile copiilor lor

Personalitatea unui bărbat Vărsător face adesea ca tații să fie diferiți și oarecum distrași. Ei sunt mult mai interesați de progeniturile lor atunci când copiii au învățat să meargă și să vorbească, iar ei pot lua parte la educația lor și se pot implica în conversații. Strălucesc cel mai mult atunci când învață să manifeste empatie față de emoțiile copiilor lor. Jocul și prostia vin în mod natural la un tată Vărsător și va fi întotdeauna fericit să își lase copiii să se exprime și să evolueze în oricine vor să fie.

Bărbatul Vărsător. Muncă și bani

Vărsătorii au rareori slujbe de birou convenționale și plictisitoare, preferând cu mult să-și creeze propriile programe și să nu fie limitați de structuri corporative inhibante sau de o mulțime de reguli care nu le dau frâu liber pentru a-și întinde limitele imaginației.

Tărâmul ideilor și al creativității este cel în care un bărbat Vărsător va înflori cu adevărat. Iar aducerea oamenilor împreună pentru a ajuta umanitatea este întotdeauna de cea mai mare importanță pentru acest semn de aer cerebral, care își folosește mintea și inteligența formidabilă pentru a încerca să rezolve probleme vechi de când lumea. El este motivat de ideea de utopie și de crearea unei lumi mai bune pentru toți oamenii, dar uneori se pierde în imaginea de ansamblu și nu reușește să pună la punct micile detalii necesare pentru a-și ridica de pe pământ viitorul castel din cer.

În mod ideal, bărbatul Vărsător își va pune trăsăturile sale de geniu în slujba organizațiilor caritabile sau va face parte din mișcări creative. Îl vei găsi adesea pe acest vrăjitor purtător de apă lucrând cu festivaluri de muzică, învățând studenții de la facultate despre politica transgresivă sau încercând să descopere leacuri pentru bolile terminale. Orice ar face, poți conta pe faptul că profesia sa este oarecum ieșită din comun și întotdeauna complet neașteptată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: