Redactia.ro
Home » Stil de viață » Barmanul care a stârnit o adevărată controversă pe rețelele sociale: au sau nu băuturile „fără gheață” mai mult alcool

Barmanul care a stârnit o adevărată controversă pe rețelele sociale: au sau nu băuturile „fără gheață” mai mult alcool

alcool

Un barman din Marea Britanie a stârnit o adevărată controversă în online pentru că ar fi fost obraznic cu un client de la bar.

Clientul se aștepta să i se servească mai mult alcool în băutură, doar pentru că a cerut „fără gheață”, dar barmanul de la tejghea i-a transmis că situația nu stă chiar așa, potrivit mirror.co.uk.

Barmanul a încercat să-i explice că băuturile fără gheață nu au mai mult alcool

Jemima June, care este cunoscut pe TikTok sub numele de @jemimajune, a strâns peste 7 milioane de vizualizări după ce i-a amintit unui client că „fără gheață” nu înseamnă mai mult alcool.

În videoclipul ei, clientul este auzit cerând un cocktail cu tequila fără gheață. După ce i s-a servit băutura, clientul repetă „fără gheață”, iar barmanul îi răspunde: „Nu este gheață în asta. Vrei un cocktail dublu cu tequila?”

 

@jemimajune_♬ original sound – Jemima June

Barmanul a continuat: „Doar pentru că spui „fără gheață” nu înseamnă că vei bea mai mult alcool. Dublu înseamnă că vei primi mai mult alcool”.

Barmanul, „certat” de internauți

În ciuda faptului că și-a păstrat calmul pe tot parcursul conversației, barmanul a fost acuzat că este „nepoliticos” cu clientul.

Un utilizator a spus: „Nu-mi place gheața din băuturi pentru că o sorb și nu-mi place că gheața se topește și îmi diluează băutura”.

Un alt utilizator a adăugat: „Îl doare gâtul și de aceea nu cere gheață”. Un al treilea utilizator a spus: „Când literalmente nu vrei ca băutura să devină apoasă…”

Cu toate acestea, alții cred că barmanul nu a greșit cu nimic, spunând că încerca să-l facă pe client să înțeleagă ce să facă în această situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: