Redactia.ro
Home » Știri » Baschetbalista Alessia Maria Raiciu s-a stins din viață în ziua în care împlinea 18 ani: „Una dintre cele mai talentate sportive ale generaţiei 2004″

Baschetbalista Alessia Maria Raiciu s-a stins din viață în ziua în care împlinea 18 ani: „Una dintre cele mai talentate sportive ale generaţiei 2004″

GALERIE FOTO (5)

Alessia Maria Raiciu, o tânără baschetbalistă care a făcut furori pe teren, a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Aceasta a fost una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004. Mesajul de adio vine din partea Federației Române de Baschet. Iată toate detaliile! 

Baschetbalista Alessia Maria Raiciu s-a stins din viață în ziua în care împlinea 18 ani

„În data de 14 august, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri a fost sesizată prin Dispeceratul 112 despre faptul că la o adresă din Sectorul 3, a fost găsit trupul unei tinere, în vârstă de 18 ani, fără a prezenta semne vitale.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul Serviciului Omoruri.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul femeii.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-o informare a Poliţiei Capitalei.

Sursa foto: Antena 3.

Federația Română de Baschet, mesaj emoționant de adio

Federația Română de Baschet a postat un mesaj extrem de emoționant, prin care își prezintă omagiile și prin care îi spune adio baschetbalistei, Alessia Maria Raiciu. 

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…
Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.
Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.
Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Odihnește-te în Pace, Alessia!”, a postat Federația Română de Baschet, pe Facebook. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: