Redactia.ro
Home » Monden » Bat clopote de nuntă! Fostul protejat al lui Alex Velea, Lino Golden, și-a cerut iubita în căsătorie. Ce inel superb a primit Alexandra

Bat clopote de nuntă! Fostul protejat al lui Alex Velea, Lino Golden, și-a cerut iubita în căsătorie. Ce inel superb a primit Alexandra

GALERIE FOTO (2) lino golden iubita

Lino Golden și-a adunat curajul și i-a adresat iubitei sale întrebarea cea mare. Cuplul a petrecut mai bine de un an împreună și cei doi au devenit inseparabili de când s-au unit. Tânăra nu s-a așteptat deloc la o cerere în căsătorie și a fost complet surprinsă de gestul romantic al artistului. Iată cum s-a desfășurat totul!

Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie

În luna iunie al anul trecut, Lino Golden și-a făcut prima apariție publică alături de iubita sa. De atunci, artistul și partenera sa sunt inseparabili, iar Lino Golden nu a ezitat să-și exprime deschis sentimentele pe care le are pentru tânăra care l-a cucerit. Seara trecută a fost cu adevărat emoționantă pentru cei doi, deoarece Lino Golden a surprins-o pe Alexandra cu o cerere în căsătorie.

Deși a împlinit 26 de ani pe 5 octombrie, Lino Golden a decis să sărbătorească aseară ziua sa de naștere într-un mod cu totul neașteptat. În ciuda faptului că toată lumea se aștepta să fie în centrul atenției, mai ales că evenimentul era organizat cu ocazia acestei zile speciale, tânărul artist a avut planuri diferite și a cerut-o pe iubita sa în căsătorie.

lino golden
Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie

Alexandra a fost complet luată prin surprindere de faptul că Lino Golden dorea să o ceară în căsătorie, iar acest moment special s-a desfășurat în prezența apropiaților lor, care s-au bucurat nespus de această veste. Cei doi tineri au împărtășit momentul lor special prin intermediul Instagramului, publicând imagini și videoclipuri care să marcheze această zi memorabilă.

Lino Golden și Alexandra s-au mutat deja împreună

Lino Golden exprima anterior că este gata să își unească destinele cu iubita sa și a simțit de la început că Alexandra este femeia potrivită. Artistul își exprima dorința de a avea o familie și găsise liniștea alături de partenera sa. Recent, cei doi au dezvăluit că au făcut un nou pas în relația lor, mutându-se împreună într-o casă nouă.

„Da, ea este aleasa. Ea e cea mai tare femeie pe care am cunoscut-o și nu cred că mai există nici o femeie ca ea, pentru mine. Sută la sută o să se întâmple multe chestii de viitor în acest cuplu”, spunea Lino Golden, la Antena Stars, în urmă cu doar câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: