Redactia.ro
Home » Știri » Bătrână de 80 de ani din București, păcălită că va ajunge model pe podiumurile de la Paris și Dubai. Suma uriașă plătită de femeie, timp de doi ani

Bătrână de 80 de ani din București, păcălită că va ajunge model pe podiumurile de la Paris și Dubai. Suma uriașă plătită de femeie, timp de doi ani

O bătrână în vârstă de 80 de ani credea că a dat norocul peste ea când, de fapt, a fost păcălită că va deveni model de succes care va avea ocazia să defileze pe podiumurile de la Paris și Dubai. Femeia a rămas cu visul spulberat, dar și cu o gaură uriașă în buzunar, de circa 170.000 de lei.

Totul a început în vara anului 2019, când bătrâna de 80 de ani a fost oprită de o tânără pe stradă care i-a promis că o va ajuta să se lanseze în industria modelingului pentru o anumită sumă de bani. Femeia s-a lăsat rapid convinsă de complimentele făcute și a acceptat imediat oferta de a participa la câteva ședințe foto.

Bătrână de 80 de ani din București, păcălită că va ajunge model pe podiumurile de la Paris și Dubai. Suma uriașă plătită de femeie

Bâtrâna în vârstă de 80 de ani a fost abordată de o femeie chiar în Piața Romană. Escroaca i-a spus că este fotogenică și i-a promis că o ajută să devină fotomodel.

„Doamnă, sunteți foarte fotogenică, noi facem reclame pentru produse cosmetice. Vreți să mergeți cu noi, să faceți niște fotografii?”, a povestit femeia.

Bâtrâna a făcut câteva albume foto și i s-a spus că au fost trimise la diferite agenții. Însă răspunsurile întârzie din cauza pandemiei. Inițial, victima nu a remarcat nimic dubios, pentru că nu i s-au cerut bani din prima.

Însă au continuat discuțiile, iar bătrâna i-a mărturisit femeii din agenție că deține o sumă mare de bani de pe urma unei expropieri în Constanța. Din acel moment, au început să-i ceară femeii în vârstă diferite sume de bani.

Suma uriașă plătită de bătrâna care se visa model la Paris și Dubai

„Odată 16.000 de lei, odată 27.000 de mii, 50, pe urmă se axase pe 16.000. În decembrie i-am dat 16.000 de lei și în ianuarie mi-a cerut încă 16.000 de lei și zicea că sunt contractele și hainele care ți s-au dat și cutare și eu atunci am zis: Băi, asta e escroacă, nu-i mai da. În fotografii sunt rochii lucrate în casă. Îmi aparțin”, a povestit bătrâna.

Abia atunci și-a dat seama femeia că ceva este putred la mijloc. Așa se face că a apelat la ajutorul poliției.

La scurt timp de la depunerea plângerii, ofițerii de la Serviciul de investigare a fraudelor economice au pornit o anchetă în acest caz. Ulterior, oamenii legii au pus sechestru pe apartamentul escroacei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: