Redactia.ro
Home » Știri » Bătrâna, umilită la SJU Craiova, s-a stins din viață. Femeia a fost lăsată să se chinuie cu piciorul amputat, pentru că infirmierele ”nu sunt plătite să care 100 de kilograme”

Bătrâna, umilită la SJU Craiova, s-a stins din viață. Femeia a fost lăsată să se chinuie cu piciorul amputat, pentru că infirmierele ”nu sunt plătite să care 100 de kilograme”

Bătrâna, care ar fi fost umilită de două infirmiere de la SJU Craiova, s-a stins din viață. Femeia suferise o operație foarte grea, în urma căreia i s-a amputat piciorul. Aceasta ar fi fost tratată cu dispreț de către două infirmiere de la spitalul din Bănie. Familia cere acum dreptate.

Bătrâna, umilită la SJU Craiova, s-a stins din viață

O bătrână de 84 de ani ar fi fost umilită la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Nepoata ei a povestit clipele cumplite prin care a trecut bătrâna din cauza a două infirmiere. Femeia fusese operată și în urma intervenției i s-a amputat un picior. Bătrâna i-a povestit nepoatei ei, înainte să se stingă din viață, că infirmierele au scăpat-o de pe targă, iar mai apoi nu au mai vrut să o ridice pentru că ele nu pot ridica „100 de kg”. Apoi, ar fi chemat un asistent, care a pus-o înapoi pe targă. De parcă nu ar fi fost de ajuns, cele două infirmiere au luat-o pe bătrâna, abia operată, de pe targă și ar fi aruncat-o ca pe „un sac de gunoi” pe patul de spital. Clipele sfâșietoare au fost povestite, cu multă durere, chiar de nepoata bătrânei.

„Au încercat să o dea jos, să o pună pe un scaun. Bunica spune că ar fi scapăt-o pe jos și ele vorbeau urât doar ca să încerce să se ridice singură. Au chemat un asistent. L-au chemat să o ridice, ele au zis că nu pot să ridice 100 de kg. Alt șoc, au luat-o de pe targă și au aruncat-o în pat ca pe un sac de gunoi”, a mărturisit nepoata femeii, potrivit Antena3.

Ce spune conducerea spitalului

După incident, familia bătrânei a informat medicul cu privire la acest incident. Apoi, nepoata bătrânei a depus o plângere la registratura spitalului. Cei din conducerea Spitalului susțin că nu au fost informati despre acest incident. „Am aflat de la ziariști. Am sunat pe secție și mi s-a spus că lucrurile nu stau așa. Că femeia a amețit și de aceea ar fi căzut. Dânsele spun că imediat a fost ridicată. Este adevărat că pot exista astfel de probleme, infirmierele nu pot să ridice unii pacienți, este nevoie de brancardieri. Dar, din păcate, numărul acestora este foarte mic. Indiferent de situație, însă, nu este normal să existe un astfel de comportament. Suntem oameni, trebuie să ne ajutăm! Vom verifica să vedem exact ce se va întâmplat”, a declarat dr. Stelian Mogoanță, director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, conform RTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: