Redactia.ro
Home » Știri » Bătrânul în pijamele, care i-a dat un pumn unui poliţist din Bucureşti, a murit în arest VIDEO

Bătrânul în pijamele, care i-a dat un pumn unui poliţist din Bucureşti, a murit în arest VIDEO

Bătrânul în pijamele, care i-a dat un pumn unui poliţist din Bucureşti, a murit în arest

Bătrânul în pijamele, care i-a dat un pumn unui poliţist din Bucureşti, a murit în arest. Iată toate detaliile!

Bătrânul în pijamele, care i-a dat un pumn unui poliţist din Bucureşti, a murit în arest

Un incident terifiant a avut loc într-o scară de bloc. Un polițist care a intervenit în urma unui apel la 112 a fost bătut de către un bărbat după ce s-a prezentat la ușa lui pentru a potoli tensiunea. Atacatorul avea antecedente penale legate tot de agresivitate asupra celor din jur.

Agentul de poliție de la Secția 25 din București a intervenit alături de o agentă într-un caz a unui scandal. Ajunși la adresa cu pricina, organul de poliție a primit un pumn în faţă de la individul, reclarat că îşi bate soţia, în urma căruia a rămas cu sechele semnificative, deoarece era la început de drum, iar atacatorul practica arte marțiale de peste 25 de ani.

Întreaga scenă a fost înregistrată de o cameră video montată pe uniforma polițistului. Atacatorul a fost condamnat la închisoare cu executare și și-a găsit tragicul sfârșitul în arestul poliției din cauza unor complacții de sănătate.

Atacurile asupra autorităților sunt tot mai dese

Oamenii legii susțin că atacurile asupra lor sunt tot mai dese:

„De multe ori am auzit opinii de genul: ‘ce mare lucru să intervii la un apel la 112?!’ sau ‘polițiștii de ordine publică nu fac nimic, doar patrulează’ sau… Cum ar spune diverși oameni politici, ‘Poliţistul e expus la risc la cârciumă când stă şi vorbeşte cu oamenii din sat. E un risc enorm de mare’.

În imagini vedeți ce se poate întâmpla la o ‘banală’ intervenție a polițiștilor la un apel 112 unde se reclama ‘scandal în familie’. După ce colegii au ajuns la adresă și au sunat la ușă, a deschis ușa un bărbat în vârstă. Iar în următoarea fracțiune de secundă, s-a năpustit asupra polițistului fără niciun drept de apel.

Sigur, dacă eventual colegul ar fi putut anticipa lovitura și ar fi aplicat forța pentru a-l imobiliza, am fi văzut la toate jurnalele de știri titluri de genul: ‘Vârstnic pus la pământ de polițiști’, ‘Exces de zel din partea polițiștilor care au agresat un bătrân’ și tot așa.

În profesia noastră un lucru este sigur, știi când trebuie să mergi la muncă, dar nu știi cum te mai întorci, când te mai întorci și dacă te mai întorci”, au notat sindicaliștii Europol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: