Redactia.ro
Home » Monden » Bătută cu bestialitate! Fosta concurentă la Exatlon a fost agresată de fostul iubit

Bătută cu bestialitate! Fosta concurentă la Exatlon a fost agresată de fostul iubit

GALERIE FOTO (2)

Rafaela Marcaș, fosta concurentă Exatlon are problem cu fostul iubit. Acesta ar fi agresat-o chiar la ea acasă, tânără fiind nevoita să ceara ajutor de specialitate și sa se prezinte la medic.

Tânăra ar fi avut parte de vizita fostului iubit, însă lucrurile au degenerate într-atât de mult, încât Rafaela ar fi încasat o bătaie sora cu moartea. Bruneta s-a ales cu o mână în ghips, fostul partener de viață fiind cel care ar fi fost de vină pentru neplăcerile create.

Rafaela la spital, agresorul la poliție

Conform celor de la Cancan, Rafaela a fost surprinsa de fostul iubit, care pur și simplu a dat buzna în casa, cu gânduri nu tocmai ortodoxe: ”Am mai mult de 24 de ore nedormite. Din cauza stresului nu mai pot să dorm. Totul s-a întâmplat aseară (marți seară, n.r.) în jur de ora 1. Fostul meu iubit a sunat insistent la interfon, i-am deschis ușa și a intrat în casă. Imediat a început să se certe cu mine. Eu m-am speriat foarte tare, pentru că nu este prima dată când face așa ceva. El este un tip foarte violent atunci când bea. Am încercat să aplanez toată cearta, am ieșit din casă, iar el când a vrut să vină după mine s-a împiedicat și a căzut, nu era într-o stare prea bună.


În momentul în care m-a văzut cu telefonul în mână, a explodat și s-a năpustit asupra mea. M-a agresat. Am contuzii la mână, dureri de cap. În timp ce el mă agresa, a vrut să îmi spargă telefonul. Cu o mână mă ținea pe mine și cu o mână ținea telefonul. Fără să știe, a apăsat pe cele trei butoane ale telefonului și s-a apelat numărul de urgență. Și-a dat seama ce a făcut, s-a cam panicat, a încetat să mai dea în mine și a zis că o să îmi pară rău pentru ce am făcut și a ieșit afară pe ușă”, a declarat Rafaela.

Fostul iubit a fost nevoit să dea cu subsemnatul la politie și să declare tot ce s-a întâmplat în casa fetei, în timp ce Rafaela a primit îngrijiri medicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: