Redactia.ro
Home » Știri » Băutura minune care are grijă de sănătatea și silueta ta. Ai nevoie doar de două ingrediente pentru a o prepara!

Băutura minune care are grijă de sănătatea și silueta ta. Ai nevoie doar de două ingrediente pentru a o prepara!

suc de ceapa

Sucul de ceapă pare să fie un aliat de nădejde împotriva bolilor, iar beneficiile pe care le are consumul acestuia sunt numeroase. Îmbunătățește digestia, susține sănătatea inimii și este foarte ușor de preparat!

Beneficiile sucului de ceapă. Băutura minune care are grijă de sănătatea și silueta ta

Ceapa este săracă în calorii, dar bogată în vitamine, minerale și antioxidanți, iar proprietățile sale miraculoase sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, atunci când era folostă, preponderent, pentru tratarea durerilor de cap, de intensitate mică și medie. Conform medicinei alternative, ea poate fi utilizată pentru a fi făcute diferite sucuri, cu proprietăți antiinflamatoare și antioxidante.

Între beneficiile consumului sucului de ceapă se numără scăderea tensiunii arteriale si, implicit, diminuarea apariției bolilor cardiovasculare. Mai mult decât atât, sucul de ceapă scade nivelul colesterolului rău din sânge și previne formarea cheagurilor de sânge. Această legumă ajută și la scăderea nivelului stresului oxidativ și la prevenirea pierderii de masă osoasă, principala cauză a apariției osteoporozei, boală cu care se confruntă multe dintre femeile aflate la sau trecute de menopauză.

Ceapa reprezintă o importantă sursă de probiotice așadar contribuie la menținerea sănătății aparatului digestiv, iar sucul de ceapă contribuie la eliminarea viermilor intestinali. Nu trebuie decât să adăugați decât o lingură de suc de ceapă într-un pahar cu lapte și să îl consumați dimineața și seara, pe o perioadă de zece zile. Conform specialiștilor, sucul de ceapă poate fi eficient și în lupta contra kilogramelor în plus. Trebuie să îl consumați dimineața, neîndulcit, pentru o perioadă de zece zile.

Cum se prepară sucul de ceapă

Pentru realizarea a 600 de mililitri de suc de ceapă veți avea nevoie de un kilogram din această legumă. Curățați ceapa, spălați-o și mărunțiți-o prin storcătorul de fructe. Sucul se depozitează într-o sticlă și se introduce în frigider. Se administrează câte 50 ml, de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale. Pentru ca sucul să aibă un gust mai plăcut puteți adăuga o linguriță de miere.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: