Redactia.ro
Home » Știri » Băutura pe care regele Charles al III-lea nu o consumă niciodată. Se numără printre preferatele românilor

Băutura pe care regele Charles al III-lea nu o consumă niciodată. Se numără printre preferatele românilor

bautura charles

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a ajuns la vârsta de 74 de ani, dar are un tonus de invidiat. Suveranul este foarte atent la alimentele pe care le consumă și încearcă să includă sportul în activitățile sale zilnice. Iată care sunt felurile de mâncare de care fiul regretatei Elisabeta a II-a nu se atinge niciodată. Unele dintre ele se numără între produsele preferate de către români!

Băutura pe care regele Charles al III-lea nu o consumă niciodată

La venerabila vârstă de 74 de ani, Regele Charles se menține într-o formă excelentă. Acest lucru poate fi atribuit și geneticii, cunoscut fiind faptul că membrii familiei regale trăiesc mult timp. Cu toate acestea, regele este foarte conștient de alimentația sa și alege cu grijă ceea ce consumă, unele alimente nefiind niciodată incluse în dieta sa.

Este un lucru știut faptul că regina Elisabeta a II-a era o persoană pretențioasă atunci când venea vorba despre mâncare. Acest lucru se aplică și în cazul fiului său, regele Charles al III-lea. Suveranul nu consumă niciodată foie gras, preparat care a fost interzis în bucătăria regală încă din anul 2008. În plus, Charles nu consumă ciocolată și nu are nici obiceiul de a bea o ceșcuță de ceai dimineața. Pe de altă parte, el este un fan înrăit al ceaiului, preferatele sale fiind Earl Grey Tea și Green Tea sau English Breakfast Tea.

A sosit vremea să vă spunem și care sunt alimentele pe care regele Charles le consumă cu mare plăcere. Monarhului îi place să consume miere, ciuperci sălbatice, dar și căpșunele scoțiene sălbatice.

Preparatul pe care l-au mâncat toți britanicii la încoronarea lui Charles

Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles al III-lea și Regina Consortă, Camilla, au ales personal rețeta „Coronation Quiche”, care a fost servită la evenimentele organizate cu ocazia încoronării lui Charles.

Acest fel de mâncare conţine spanac, fasole boabe şi tarhon şi face referire la „Coronation Chicken”, un preparat pe bază de curry și maioneză inventat în 1953 pentru încoronarea mamei lui Charles, regina Elisabeta a II-a. Conform site-ului oficial al Palatului Buckingham, reţeta a fost aleasă personal de către Charles şi Camilla şi poate fi uşor adaptată la diferite gusturi şi preferinţe culinare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: