Redactia.ro
Home » Știri » Bazarka, o firma salvatoare

Bazarka, o firma salvatoare

Bazarka, o firma salvatoare

In frigider toate sunt asezate frumos: mancarea gatita intr-un sector, mezelurile si lactatele in altul, fructele si legumele asezate frumos in cutia de jos. E ordine, totul straluceste de curatenie si ai casei sunt fericiti. Stiu ca au de toate si frigiderul functioneaza normal. Provizii sunt suficiente, in cazul in care zapada ar fi asa de mare, incat nu s-ar mai putea iesi din casa. Dar ce este de facut, cand zgomotul motorului inceteaza si din frigider incepe sa curga apa? Semnele arata ca s-a intamplat ceva cu el, e noapte si a doua zi e sarbatoare.

Chiar daca ar fi o zi de lucru, nu se fac rost de bani peste noapte de un frigider nou! Salariile romanilor nu sunt asa de buna, incat sa ia cineva din ele 1500 de lei, fara sa se cunoasca.

Bazarka este firma salvatoare care pune la dispozitia romanilor profesionistii care le repara: frigiderele si combinele si vitrinele frigorifice, aparatele de aer conditionat si sistemele de climatizare.

Oamenii au nevoie de un spatiu cu temperaturi scazute in care sa isi pastreze alimentele si acesta este frigiderul. Aprovizionarea nu se poate face de pe o zi pe alta, in conditiile in care toti din casa sunt ocupati: adultii merg la serviciu, copiii se duc la scoala. Daca nu ar exista frigiderul, toata mancarea care ramane ar ajunge in tomberon si nu ar fi bine deloc.

Vara, caldura din locuinte din marile orase este infernala. Efectul de sera isi face simtita prezenta peste tot. Soarele arde puternic si in afara de asta, noxele contribuie si ele la incalzire. Se incing betoanele si termopanele si racoarea produsa de aparatul de aer conditionat face adevarate minuni.

Dar si aparatul de aer conditionat necesita igienizare fiindca atrage particule de praf, gaze nocive si emana un miros suparator. Profesionistii de la Bazarka ofera servicii complete de montaj,  reparatii, igienizare si mentenanta a aparatelor de aer conditionat.

Pe site-ul firmei, romanii care au nevoie de serviciile lor gasesc date concrete privind:

-programul de lucru;

-serviciile complete pe care le ofera;

-oportunitatile;

-raza de actiune a specialistilor Bazarka;

-informatii utile despre frigidere, aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare.

Citind aceste articole, romanii inteleg ca trebuie sa fie atenti cu frigiderele lor pentru ca ele sunt depozite de bacterii, de aceea se impun igienizari repetate ale acestor spatii. De asemenea, sunt prezentate acolo semnele care arata ca un frigider este pe punctul de a se defecta. Acestea sunt: motor zgomotos, arderea becului din interior, scurgerea apei de la congelator, incapacitatea de racire conform normelor, racirea excesiva pana la inghetarea alimentelor puse in frigider, nu in congelatorul acestuia.

O colaborare cu profesionistii Bazarka se dovedeste solutia ideala fiindca este sinonima cu inlaturarea grijilor. Orice om este ingrijorat cand observa ca il lasa frigiderul, indiferent in ce anotimp se intampla acest lucru sau ca aparatul de aer conditionat emana un miros ciudat si nu mai raceste casa in timpul verii, cum reusea sa o raceasca la inceput.

Tarifele percepute pentru montaj aparate de aer conditionat sunt afisate pe site si ele variaza in functie de complexitatea si marimea aparatului. Inca de la faza montajului este bine sa se semneze un contract de mentenanta care sa oblige specialistii sa igienizeze aparatul la o anumita perioada, sa il verifice si sa il repare, daca va fi necesar acest lucru.

Specialistii firmei Bazarka ofera deplasarea gratuita la domiciliul solicitantului si constatare gratuita, aceste servicii fiind foarte importante. Omul nu este obligat sa care pe masina sa electrocasnicele defecte, ci se deplaseaza specialistii la adresa sa.

Constatarea este necesara pentru a se afla cauza defectiunii, piesa care necesita inlocuire, instrumentele necesare interventiei si numarul de ore alocat reparatiei. In functie de toate acestea se stabilesc si costurile reparatiei, care sunt mult mai mici decat  pretul unui frigider nou.

Se ofera o garantie de 12 luni la piesele inlocuite ca posesorul frigiderului sa fie sigur ca situatia nu va recidiva.

O alta veste buna consta in programul lung de lucru pe care il au angajatii firmei Bazarka. In afara faptului ca se lucreaza in toate zilele saptamanii, ziua de lucru inceputa la ora 9 se termina la 24. In tot acest interval, oamenii pot suna cu incredere, fiindca daca nu sunt alte programari li se va rezolva problema in cateva ore.

In ceea ce priveste deplasarea echipei la domiciliu solicitantului, ea se face pe o raza de 30-40 de kilometri, in toate sectoarele orasului Bucuresti si in zonele limitrofe. Cu siguranta ca aceste servicii sunt necesare in toate orasele tarii pentru ca ele inseamna:

-asigurarea sanatatii si confortului oamenilor;

-economie.

Pe site sunt afisate numerele de telefon la care persoana care are un frigider sau un aparat de aer conditionat de reparat poate suna, dar si un formular de contact care este usor de completat si de trimis. Profesionistii de la Bazarka sunt la dispozitia bucurestenilor, fie ca ii solicita in calitate de persoana fizica, fie ca au nevoie de interventii in puncte comerciale sau in unitati de cazare.

Firma prezentata mai sus se dovedeste mereu salvatoare fiindca vine la momentul oportun, inainte ca mancarea sa se strice si oamenii din aparatament sa se imbolnaveasca din cauza caldurii excesive. Omul este sensibil, iar sensibilitatea omului modern este mai mare pentru ca el stie ce inseamna sa traiasca in conditii de confort maxim.

Nu este de conceput o bucatarie fara un frigider functional si o casa fara aparat de aer conditionat vara cand totul da in clocot!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini