Redactia.ro
Home » Monden » Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași. Care este motivul

Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași. Care este motivul

Beatrice Rancea,

Faimoasa balerină și fost jurat al emisiunii ”Dansez pentru tine”, Beatrice Rancea, a fost nevoită să demisioneze din funcția de director al Operei din Iași. Asta după ce are probleme cu legea. Iată despre ce este, mai exact, vorba.

Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași. Care este motivul

Beatrice Rancea a trebuit să renunțe la funcția de director al Operei din Iași după ce a fost acuzată de delapidare. Beatrice Rancea a fost plasată și sub control judiciar, dar poate să-și păstreze, totuși, rolul de regizor.

În cererea ei de demisie, Beatrice Rancea a motivat că au fost anumite persoane care au contribuit la denigrarea imaginii sale.

„Realizările mele ca manager au fost în ultimul timp denigrate și condamnate, fiind puse într-o lupă meschină și denigratoare. Erijându-se în justițiari, anumite persoane au început o campanie de discreditare publică, acuzându-mă de acțiuni din cele mai grave, cu intenția de a-mi leza imaginea și reputația, vizând doar vacantarea postului de manager, atât de vânat de cei care acum mă blamează. Cei care mă blamează au avut concursul autorităților, care mi-au spus textual, încă din luna martie a anului 2021, că nu mă pot întoarce în instituție”, a scris fosta balerină în demisie, potrivit Ziarul de Iași.

Beatrice Rancea a fost suspendată din funcția de director în luna martie de către ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu, în condițiile în care era cercetată penal într-un dosar despre nereguli financiare. Însă, în  luna iulie, fosta balerină revenise pe postul de director al Operei Naționale Române din Iași, după ce polițiștii i-au anulat controlul judiciar.

Beatrice Rancea, acuzată de constituirea unui grup infracțional

Ghinion și de data aceasta pentru Beatrice Rancea! La scurt după reluarea funcției de director  a fost iar plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Acuzațiile au fost mult mai grave: constituirea unui grup infracțional, în urmă cu mai bine de șase ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: