Redactia.ro
Home » Știri » Bebeluș de șase luni, ucis accidental de mama care s-a îmbătat și l-a sufocat în somn

Bebeluș de șase luni, ucis accidental de mama care s-a îmbătat și l-a sufocat în somn

picioare bebelus

Accident tragic în Marea Britanie. Un bebeluș de șase luni a murit sufocat de propria mamă, după ce aceasta a adormit, amețită fiind de licorile bahice.

Un bebeluș de șase luni a fost ucis accidental de propria mamă

Un bebeluș de șase luni a murit sufocat, prins între corpul mamei sale și mânerul unui scaun. Femeia a consumat două sau trei sticle de vin înainte de a adormi. Nu a realizat poziția în care a adormit și nici că bebelușul nu putea respira corespunzător. Soțul femeii a fost cel care, revenit acasă, a dat peste scenariul desprins din filme horror: soția sa dormea, amețită de aburii alcoolului, iar pruncul era prins de mânerul scaunului, având o culoare stacojie. Medicii sosiți de urgență la fața locului au reușit să-l readucă la viață, însă pruncul a murit două zile mai târziu.

Femeia avea antecedente în ceea ce privește consumul excesiv de alcool, însă justifica consumul prin faptul că a fost suspusă unui stres imens atunci când a urmat tratamente de fertilitate pentru primul copil. Bebelușul care a murit era cel de-al doilea copil al pruncului britanic. Pe parcursul sarcinii cu acesta, femeia a urmat un tratament pentru anxietate și depresie, însă se pare că a consumat și alcool și tutun, după cum a recunoscut medicilor.

Femeia obișnuia să-și pună copiii în pericol atunci când consuma alcool

Soțul îndurerat al femeii a povestit oamenilor legii că aceasta obișnuia să aibă o atitudine iresponabilă atunci când consuma alcool. Spre exemplu, ea a condus mașina familiei în timp ce se afla în stare de ebrietate, iar la bord se aflau cei doi copii ai cuplului. Mai mult decât atât, bărbatul a solicitat ajutorul oamenilor legii în urmă cu puțin timp înainte de tragicul incident pentru că soția sa dispăruse de acasă, împreună cu micuții și refuza să dea orice semn de viață.

Femeia urmează să fie evaluată psihologic pentru a se stabili dacă este în deplinătatea facultăților mintale, iar dacă se stabilește că avea discernământ atunci riscă să fie trasă la răspundere din punct de vedere penal pentru fapta sa. În plus, sunt șanse considerabile să fie decăzută din drepturile părintești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini