Redactia.ro
Home » Sport » Becali a mai primit o lovitură! Ce se întâmplă cu FCSB!

Becali a mai primit o lovitură! Ce se întâmplă cu FCSB!

Becali a mai primit o lovitură! FCSB a fost amendată cu 95.000 de lei în cazul Astra – CFR. Și nu doar atât. Roș albaștri au mai primit o sancțiune pentru implicarea în Academia Clinceni, echipă nou promovată în Liga 1. Unul dintre nepoții patronului de la FCSB a fost la un moment dat factor de decizie la club. Cu alte cuvinte, Comisia de Disciplină nu a fost de acord cu faptul că, Becali a împrumutat Astrei 1,7 milioane de euro. FRF a considerat că echipa din Giurgiu ar putea să nu își apere corect șansele în Liga 1.

Craiova a sesizat federația

Universitatea Craiova a fost clubul care în luna martie a semnalat faptul că, Gigi Becali ar încălca integritatea. Tot acest scandal vine după ce în urmă cu puțin timp, Becali a mai primit o lovitură. FCSB a aflat că a pierdut și palmaresul. Echipa lui Becali se pregătește intens pentru primul meci din sezon, din cupele europene. Joi, roș albaștrii joacă împotriva moldovenilor de la Milsami Orhei în primul tur preliminar din Europa League. Antrenorul Bogdan Andone a declarat că a vorbit deja cu patronul și a cerut întăriri la echipe. Măcar 3, 4 jucători noi. Înaintera meciului de joi, lotul echipei s-a subțiat considerabil.

Căpitanul, Mihai Pintilii s-a accidentat și va lipsi cel puțin 3 săptămâni. Marko Momcilovic se află încă în periada de recuperare după operația la spate. Olimpiu Moruțan a suferit o întindere la ligamentul genunchiului și nu va juca pentru o perioadă, în timp ce Gnohre se reface după ce a fost operat în urmă cu o lună. El a avut ruptură a peretelui anterior și o slăbire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stângă și entezopatie a mușchilor aductori de aceeași parte. În aceste condiții antrenorul celor de la FCSB a decis să se bazeze pe jucători pe care nu îi avea în vedere pentru acest meci. Alexandru Stan a fost inclus în lot deși și el este accidentat și s-a antrenat separat în cantonament. Pe lista UEFA au mai fost trecuți și Ovidiu Perianu, Robert Ion și Cristian Dumitru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: