Redactia.ro
Home » Știri » Benny Adegbuyi, copilul și soția lui, accidentați! Circulau cu mare viteză pe autostradă și au intrat într-un parapet

Benny Adegbuyi, copilul și soția lui, accidentați! Circulau cu mare viteză pe autostradă și au intrat într-un parapet

Benny Adegbuyi, copilul și soția lui, accidentați grav! Circulau cu mare viteză și au intrat într-un parapet

Benny Adegbuyi, cel mai bine cotat luptător român de kickboxing, copilul și soția lui au fost accidentați! Circulau cu mare viteză pe autostradă și au intrat într-un parapet. Iată detalii!

Benny Adegbuyi, copilul și soția lui, accidentați! Circulau cu mare viteză pe autostradă și au intrat într-un parapet

Benny Adegbuyi, cel mai bine cotat luptător român de kickboxing, copilul și soția acestuia au fost implicați într-un accident rutier pe autostrada A2. Se pare că circulau cu 200 km/h, șoferul a pierdut controlul volanului și au intrat cu toții într-un parapet, în încercarea de a evita o altă mașină, a relatat Antena 3 CNN.

Accidentul s-a produs pe autostrada A2, la km 138, pe sensul către Constanța. Se pare că Benny Adegbuyi mergea la o competiție de kickboxing care se va desfășura la Tuzla.

Benny Adegbuyi, luptătorul român de kickboxing, fiica și soția acestuia au fost răniți, însă cu toții sunt în afara pericolului. Soția luptătorului a fost dusă la spital cu mai multe leziuni la o mână.

Se pare că ar mai fi și alte victime, potrivit sursei menționate mai sus.

Nu se știe exact cine se afla la volan în momentul accidentului, deoarece unele surse indică faptul că soția luptătorului conducea, în timp ce altele susțin că Benny Adegbuyi era la volan, de fapt.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: