Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu, gaură consistentă în buzunar pentru sănătatea sa. Ce i-au recomandat medicii și cât câștigă artistul anual

Benone Sinulescu, gaură consistentă în buzunar pentru sănătatea sa. Ce i-au recomandat medicii și cât câștigă artistul anual

Cum se simte Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu a avut mari probleme de sănătate. Toată lumea a fost alarmată din cauza acesui lucru, fiindcă existau zvonuri că artistul are șanse minime să-și revină. Acum, Benone Sinulescu este stabil, dar medicii i-au dat verdictul.

Ce l-au sfătuit doctorii pe artist

Benone Sinulescu se află într-o stare stabilă acum. Acesta este în continuare supravegheat de medici. Doctorii i-au făcut o recomandare importantă care îl va costa destul de mult pe artist, dar cu siguranță va fi dispus să plătească oricât pentru a-și proteja sănătatea. Cadrele medicale l-au sfătuit pe artist să se odihnească mult și i-au prescris multe medicamente pe care trebuie să le ia cu sfințenie. Pe lângă aceste lucruri cea mai importantă recomandare ar fi o operație care îi este necesară.

Doctorii i-au recomandat odihnă și o listă lungă de medicamente. Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o operație, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor. Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis.„, a declarat un apropiat.

Cât câștigă Benone Sinulescu?

Este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi și de asemenea unul dintre cei mai talentați, iar talentul este remunerat pe măsură. Surse apropiate artistului au spus care sunt banii pe care maestrul Benone îi încasează anual. Această sursă a precizat că tariful artistului ar fi de 1500-1800 de euro pentru un recital de 45 de minute, iar la un calcul simplu cu o media a evenimentelor,  încasările anuale ar fi de 60,000 de euro.

El câștiga, anual, din nunți și din alte evenimente, în jur de 60.000 de euro, are tarif între 1.500 și 1.800 de euro, pentru un recital de 45 de minute. Din păcate, acești bani nu-i va mai face, în 2021.„, a declarat o sursă apropiată artistului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: