Redactia.ro
Home » TV » Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei s-au împăcat! S-a întâmplat după Revelion, dar a recunoscut acum. „Pas cu pas…”

Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei s-au împăcat! S-a întâmplat după Revelion, dar a recunoscut acum. „Pas cu pas…”

GALERIE FOTO (7)

Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Aparent, cei doi îndrăgostiți nu pot sta prea mult timp unul fără celălalt. Livian este cel carea  făcut primul pas și i-a cerut iertare fostei partenere.  Cei doi s-au împăcat după Revelion, însă anunțul a fost făcut abia acum de Bianca Comănici.

 

Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei s-au împăcat

Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Bianca și Livian i-au luat prin surprindere pe fani și au făcut anunțul abia acum. După ce despărțirea dintre ei nu a fost tocmai una amiabilă, declarând că nu mai există cale de întoarcere, lucrurile dintre Bianca și Livian au luat o întorsătură neașteptată. Cei doi foști iubiți sunt în relații mai bune și au ales să se ierte unul pe celălalt pentru celeîntâmplate.

Bianca Comănici a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram. Aparent, Livian i-a cerut iertare pentru felul în care s-a comportat și, deși momentan nu poat efi vorba despre o prietenie, dar ncii despre o relație amoroasă, bruneta susține că relațiile dintre ei sunt ok și că pas cu pas lucrurile se vor mai așeza.

”Am vorbit cu el și am lămurit lucrurile. Nu zic că suntem prieteni, dar și-a cerut iertare, a spus că îi pare rău că m-a făcut să sufăr. Și suntem ok, iar asta e important. S-a întâmplat imediat după revelion așa că… Și-a cerut scuze atunci și suntem ok. Nu vă mai grăbiți așa. Pas cu pas se întâmplă totul. Ce-i cu graba asta?”, a spus Bianca Comănici, pe contul său de Instagram.

Fanii cuplului speră la o împăcare între cei doi, însă, nus e poate vorbi despre un astfel de lucru în acest moment, după cum chiar fosta concurentă a subliniat.

 

Ce spunea Bianca despre despărțirea de Livian

Bianca Comăncii și Livian au avut parte de-a lungul timpului de numeroase certuri și despărțiri, dar și împăcări. Relația dintre cei doi foști concurenți a fost una extremd e controversată și tumultuoasă. După ce și-au spus vorbe grele și și-au adus acuzații grave, Bianca și Livian au încercat să își refacă viața cu alte persoane, însă nu au reușit.

Mai mult, Bianca a făcut declarații surprinzătoare cu privire la despărțirea de Livian.

 

”Acum sunt mai bine. Mi se întâmplă ca nopțile și diminețile să fie mai dificile, mă simt, nu știu, așa, obosită. Adică, noaptea adorm greu, iar dimineața mă simt obosită, nu mai am energia pe care o aveam înainte, îmi vine să mă întind înapoi în pat și să dorm toată ziua. Da, normal, încă mă refac din punctul acela de vedere, nu mi-a fost ușor după despărțire.

Am vorbit cu el. L-am întrebat de ce ne-am despărțit. Și este vorba de un cumul de factori, de părinții lui, de ce s-a întâmplat între noi… Nu a fost, oricum, clar ce mi-a spus, nu am înțeles și nu înțeleg nici acum. Dar asta e, el a ales altceva… Și nu, nu au fost problemele din trecutul meu, nici nu aveau cum având în vedere ce se întâmplă acum în relația lui. Dar ceva s-a întâmplat. Nu am vorbit cu Nelson, el nici nu mă interesează ce spune, deși mă atacă regulat, am încercat să vorbesc cu mama lui Livian, dar nu mi-a răspuns.  Asta e, vom trece și peste asta, mergem mai departe”, declara Bianca Comănici la scurt timp după despărțirea de Livian, pentru Wowbiz.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: