Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a cerut o sumă impresionantă pentru participarea sa la Revelionul de la Antena 1. „25% din prețul ținutei..”

Bianca Drăgușanu a cerut o sumă impresionantă pentru participarea sa la Revelionul de la Antena 1. „25% din prețul ținutei..”

Antena 1 pregătește o ediție specială cu ocazia trecerii în Noul An, iar invitații lor vor fi pe măsură. Emisiunea va fi găzduită, după cum este tradiția deja, de Dan Negru, care va avea alături personalități foarte cunoscute din țara noastră. După ce Florin Piersic a confirmat că se va număra printre aceștia, pe listă s-a adăugat și Bianca Drăgușanu. 

Bianca Drăgușanu a cerut o sumă impresionantă pentru participarea sa la Revelionul de la Antena 1. „25% din prețul ținutei..

Pentru că nu apare foarte des în cadrul producțiilor de televiziune de acest tip, Bianca și-a dorit să-și impresioneze spectatorii. A pregătit o ținută impresionantă, a cărei valoare se pare că depășește 7.500 de euro. Vedeta este cunoscută pentru pasiunea sa în ceea ce privește articolele vestimentare de lux, de care a recunoscut că este îndrăgostită de-a dreptul.

O asemenea apariție nu putea să nu aibă o remunerație pe măsură, așa că Antena 1 a plătit o sumă impresionantă pentru prezența Biancăi Drăgușanu. Mai exact, vedeta și-a dorit să acopere măcar o parte din banii investiți în rochia sa, așa că le-a cerut producătorilor nu mai puțin de 2.000 de euro.

Filmările se vor desfășura la Romexpo timp de două zile, iar sursele Playtech au dezvăluit că vor avea loc chiar la finalul săptămânii acesteia.

„Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei.

Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, ne-au declarat surse din anturajul vedetei tv. Bianca Drăgușanu va filma, timp de două zile, câte 8 ore pe zi, pentru Revelionul postului Antena 1, pe 3 și 4 decembrie, la Romexpo.”, au declarat surse de la Antena 1 pentru Playtech.

„Ea este cea mai scumpă invitată…”

Conform declarațiilor surselor menționate anterior, Bianca Drăgușanu ar fi celebritatea care a primit suma cea mai mare de bani pentru apariția de la Antena 1. În timp ce alte vedete s-au mulțumit cu jumătate din remunerația fostei prezentatoare de televiziune, ea a avut o persoană special desemnată pentru a face negocierile.

Astfel, a fost comparată chiar cu celebritățile de la Hollywood, care au știut mereu cum să-și valorifice aparițiile în spațiul public.

„Ea este cea mai scumpă invitată, alți artiști având contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Drăgușanu nu-și negociază singură contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood”, au mai adăugat aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: