Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a cheltuit o sumă incredibilă în ultima lună pe haine. Nu se uită deloc la bani!

Bianca Drăgușanu a cheltuit o sumă incredibilă în ultima lună pe haine. Nu se uită deloc la bani!

Pentru Bianca Drăgușanu, aspectul fizic este mai important decât orice altceva. Și-a dorit mereu să fie admirată și să poarte cele mai scumpe haine, iar acum are parte din plin de aceste lucruri. În trecut a fost acuzată că piesele de designer pe care le etalează nu ar fi originale, așa că a oferit o nouă dovadă celor care o critică. Suma pe care a cheltuit-o în ultima lună pe haine este una într-adevăr impresionantă. 

Bianca Drăgușanu a cheltuit o sumă incredibilă în ultima lună pe haine. Nu se uită deloc la bani!

Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai frumoase și dorite femei din țara noastră, motiv pentru care are mereu mare grijă la aspectul său fizic. Zilele în care era doar o adolescentă cu probleme de greutate au fost de mult date uitării, întrucât se bucură de admirația tuturor. La vârsta de 39 de ani arată impecabil de fiecare dată și nu puțini sunt cei care o admiră pentru eforturile sale.

Atunci când vine vorba de imaginea sa, parcă nimic nu este prea mult pentru vedetă. Și-a făcut numeroase intervenții estetice și petrece multe ore în sala de fitness, dar nu uită nici de garderobă. Bianca are o pasiune pentru lucrurile scumpe, așadar nu ezită să se răsfețe și să-și achiziționeze piese semnate de la cele mai scumpe case de modă din lume.

De-a lungul timpului, au existat zvonuri conform cărora diva ar purta haine contrafăcute, dar ea a avut mare grijă să le risipească imediat. Dovadă stau și ultimele sale declarații, în care a spus fără modestie câți bani a cheltuit pentru a-și reînnoi garderoba.

„Mă excită mult să-mi cumpăr haine scumpe. Nu-mi place să port ce are toată lumea, valabil si la bărbații din viața mea. Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă. Nu beau, nu fumez, nu am vicii. Investesc mult în mine pentru că mă iubesc mult”, a declarat ea pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu nu ascultă criticile pe care le primește legate de operațiile estetice

Nu doar o dată Bianca Drăgușanu a fost criticată pentru faptul că a apelat la numeroase intervenții estetice. A vrut să fie perfectă, așadar niciun efort nu e prea mult pentru a-și vedea visul îndeplinit. Chiar dacă oamenii își arată dezacordul, vedeta este determinată să continue să-și facă intervenții, până când va fi mulțumită de modul în care se prezintă.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum.”, a spus Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: