Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a reacționat! Ce spune blondina despre mesajele dintre Gabi Bădălău și Iulia Sălăgean: „ Șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas”

Bianca Drăgușanu a reacționat! Ce spune blondina despre mesajele dintre Gabi Bădălău și Iulia Sălăgean: „ Șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas”

Deși au fost prietene în trecut, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean își aruncă acum replici dure. Bianca a mărturisit, pentru Antena Stars, că au existat mesaje între Gabi Bădălău și fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, în urmă cu un an.

Bianca Drăgușanu o atacă pe fosta soție a lui Alex Bodi. Blondina a mărturisit la Antena Stars că Iulia Sălăgean a fost cea care i-a scris prima dată lui Gabi Bădălău. Pe de altă parte, fosta soție a lui Bodi susține că are dovezi cu privire la mesajele dintre ei.

Bianca Drăgușanu a reacționat! Ce spune blondina despre mesajele dintre Gabi Bădălău și Iulia Sălăgean: „ Șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas”

Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și i-a aruncat replici dure, în direct, Iuliei Sălăgean. Din spusele sale, fosta soție a lui Bodi i-ar fi scris pentru prima dată afaceristului. Mai mult, aceasta i-ar fi trimis videoclipuri cu ea de la sală.

„Acum un an și jumătate când eram despărțiți au fost niște mesaje și știam de la el, că el mi-a arătat. Până la urmă, care e problema, un bărbat e născut vânător, dacă cățeaua își ridică coada e problema ei ce face. Șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas.

Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casa, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea.”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate la Antena Stars.

Se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Deși în urmă cu câteva zile anunțau despărțirea, acum au decis să-și ofere încă o șansă în relația de cuplu. De asemenea, cei doi locuiesc iar împreună. Mai mult, Bianca a mărturisit că partenerul ei de viață i-a demonstrat că are sentimente puternice pentru ea. Acesta fiind motivul pentru care a decis să se împace.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: