Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu este în război cu mama lui Gabi Bădălău! Femeia este nemulțumită de blondină

Bianca Drăgușanu este în război cu mama lui Gabi Bădălău! Femeia este nemulțumită de blondină

Bianca Drăgușanu este în război cu mama lui Gabi Bădălău! Femeia este nemulțumită de blondină

Bianca Drăgușanu este în război cu mama lui Gabi Bădălău! Mama afaceristului a pus la cale un plan pentru a scăpa de blondină, împrietenindu-se cu fosta noră, Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu este în război cu mama lui Gabi Bădălău! Femeia este nemulțumită de blondină

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și mama partenerului său, Gabi Bădălău, pare că nu se mai sfârșește. Mama afaceristului a pus la cale un plan pentru a scăpa de blondină. Ba chiar, aceasta s-a împrietenit cu fosta noră, Claudia Pătrășcanu, pentru a se asigura că o să aibă succes.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație cu năbădăi. Ei s-au despărțit de nenumărate ori, însă nu au putut să stea departe unul de celălalt mult timp. În timp ce blondina a părut din ce în ce mai fericită în ultima vreme pentru că a plecat în vacanță cu afaceristul, mama lui Gabi Bădălău a tunat și a fulgerat. Nu este un secret faptul că Rodica Bădălău nu o place pe Bianca Drăgușanu. Aceasta nu s-a înțeles nici cu fosta noră, Claudia Pătrășcanu, pe care a dat-o afară din casă, însă a fost nevoită să revină la sentimente mai bune în momentul în care și-a dat seama că fiul ei are o relație serioasă cu blondina.

În timp ce Bianca Drăgușanu se bucura de un sejur romantic la Roma alături de Gabi Bădălău, mama afaceristului a chemat-o în casa din Bolintin Vale pe Claudia Pătrășcanu pentru a întocmi un plan prin care să reușească să scape de fosta soție a lui Victor Slav, ținând cont că alte metode nu au funcționat.

”Cât timp Bianca era la Roma cu Gabi Bădălău, Claudia s-a dus la soacră acasă la Bolintin Vale. A intrat pentru prima dată după ce au dat-o afară. A făcut strategia cu soacra ca să scape de Bianca, pe care mama lui Bădălău o urăște mai mult ca pe oricine pe lume. E un război între ea și mama lui Bădălău crunt. Mama lui Gabi Bădălău a încercat să îl lase fără bani pentru ca Bianca să îl lase în pace, dar el a amenințat că se sinucide”, au explicat surse din cercul de apropiați pentru Playtech.ro.

Mama lui Gabi Bădălău o susține pe Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău și-a refăcut viața cu Bianca Drăgușanu, dar războiul pentru custodie pe care îl duce cu fosta soție nu a luat sfârșit. Situația pare să se întoarcă în favoarea Claudiei Pătrășcanu, mai ales pentru că aceasta a început să se înțeleagă din ce în ce mai bine cu fosta soacră.

„Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară cerută de Claudia, adica 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea.Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite. Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”, a spus o sursă din anturajul familiei Bădălău pentru Impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: