Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, mesaj acid pentru cei care au acuzat-o că poartă haine de firmă contrafăcute

Bianca Drăgușanu, mesaj acid pentru cei care au acuzat-o că poartă haine de firmă contrafăcute

Bianca Drăgușanu este mereu în atenția publicului, motiv pentru care ochii curioșilor sunt mereu ațintiți asupra sa. Fiecare detaliu despre viața sa este urmărit cu interes de public, iar scandalurile care se nasc în jurul numelui său sunt uneori inevitabile. Deși a vorbit de multe ori despre situația sa financiară bună și despre pasiunea pentru lux, a fost acuzată recent că poartă haine de firmă contrafăcute. Indignată, a transmis un mesaj acid celor care i-au pus la îndoială piesele de designer. 

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele din țara noastră care mereu au impresionat prin aspectul său fizic. Înaltă, frumoasă și cu un trup parcă sculptat, a avut mereu grijă ca fiecare apariție a sa în mediul public să fie impecabilă. De-a lungul anilor, viața sa personală a reprezentat un subiect de interes pentru publicul din țara noastră, însă scandalurile în care a fost implicată nu s-au rezumat la acest aspect.

Recent, au existat persoane care au acuzat-o că hainele pe care le poartă sunt contrafăcute, iar în acest sens au creat diferite videoclipuri pe platforma TikTok. Imaginile au devenit, bineînțeles, virale, iar cei mai mulți dintre cei care le-au văzut au ajuns să creadă că vedeta nu investește sumele pe care le pretinde în piesele sale vestimentare.

Bianca Drăgușanu, mesaj acid pentru cei care au acuzat-o că poartă haine de firmă contrafăcute

Revoltată, Bianca a simțit nevoia să reacționeze și să pună punct acestor acuzații. A explicat cum „semnele” identificate de cei care au dorit să-i facă reclamă negativă sunt, de fapt, din cauza filtrelor pe care le folosește. Astfel, niciuna dintre dovezile aduse de ei nu sunt concludente, ci au fost doar menite să afecteze imaginea vedetei.

„S-a făcut pe TikTok un cont fals în care se spune că eu port haine fake. Argumentele care sunt: culoarea e altfel, nasturele stă altfel. Când faci o poză, în primul rând bagi filtre! Eu bag filtre pentru că mie așa-mi place. În al doilea rând, lumina, în al treilea rând, nu toate hainele arată în realitate fix ca în poze. Multora le fac retur pentru că nu sunt ca în poze”, a declarat vedeta pentru cancan.ro.

Câți bani cheltuie Bianca Drăgușanu pe haine într-o singură lună

În timp ce gurile rele continuă să caute motive pentru a o denigra, Bianca Drăgușanu continuă să trăiască cum știe mai frumos. Este o iubitoare a luxului, îi face mare plăcere să-și achiziționeze astfel de piese, iar investițiile sale nu se opresc niciodată. Recent, vedeta a cheltuit peste 40.000 de euro pentru noile sale haine, fapt de care este foarte mândră.

„Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă. Dacă ar fi fost adevărat că îmi cumpăr haine fake, aș fi tăcut din gură și aș fi ignorat. Oricum, fiecare crede ce vrea! Dar când eu știu ce am comandat. Am pe mail bonurile, am făcut filmulețe și le-am postat” , a mai adăugat aceasta, pentru aceeași sursă.

Etichete: