Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru cei care au făcut comentarii răutăcioase de ziua fiicei sale: «Frustram prea multă lume….»

Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru cei care au făcut comentarii răutăcioase de ziua fiicei sale: «Frustram prea multă lume….»

GALERIE FOTO (2) bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu a dat un răspuns ferm după ce a fost criticată de unii oameni în ziua de naștere a fetiței sale. Într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, vedeta a dezvăluit care era, de fapt, motivul real pentru care fiica sa, Sofia, nu zâmbea în fotografiile pe care mama sa le-a realizat cu ocazia zilei de naștere a fetiței.

Bianca Drăgușanu răspunde criticilor. De ce Sofia nu zâmbește în pozele de la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere

Finalul săptămânii trecute a adus un motiv de bucurie pentru Bianca Dărgușanu. Vedeta și-a sărbătorit fiica, care a împlinit șapte ani. Conform Biancăi, petrecerea de acest an a fost cea mai reușită dintre toate, iar Sofia a fost foarte încântată și s-a distrat de minune.

Bianca Drăgușanu nu a fost ferită de comentariile negative pe care le-a primit pe rețelele de socializare. Mai mult de jumătate dintre mesajele de felicitare pentru Sofia au fost reprezentate, de fapt, de critici dure, vizând aspecte precum îmbrăcămintea fetiței și ținuta purtată de vedetă în acea zi.

„A avut o petrecere minunată (n.r. fiica ei), unde toată lumea s-a simțit excepțional de bine și toți copiii s-au bucurat la maxim de ziua super călduroasă de vară, nu de toamnă, pe care am avut-o, iar ziua Sofiei a fost cred una dintre cele mai reușite zile pe care i le-am făcut eu până acum. Fericirea ei este și fericirea mea. Adică, mereu sunt fericită, când ea este fericită”, a declarat Bianca Drăgușanu.

bianca sofia
Fetița Biancăi Drăgușanu a împlinit 7 ani 

Bianca Drăgușanu a accentuat faptul că ziua de naștere a fost organizată într-un mod autentic, în concordanță cu dorințele și preferințele copilului ei. Sofia a avut libertatea de a se bucura de eveniment în felul ei și imaginile capturate au redat autenticitatea acestei ocazii speciale. Bianca a explicat că Sofia nu afișează un zâmbet în toate fotografiile, deoarece nu era la fel de entuziasmată de sesiunea foto ca de alte activități.

Sofia s-a distrat de minune în toboganul gonflabil

Aspectul dezordonat al părului fetiței a fost rezultatul jocului și a distracției pe care a avut-o în toboganul gonflabil, a explicat Bianca Drăgușanu.

„Copilul meu, da, în unele poze nu zâmbește pentru că el nu voia să facă poze. Efectiv m-am rugat de ea să stea la câteva poze, ca să avem amintiri pentru noi, când o crește. Și într-adevăr, nu îi convenea și se vedea pe fețișoara ei că nu îi convine. Și nu voia să stea la poze. Era ciufulită pentru că a țopăit încontinuu, în toboganul gonflabil, și să știți că în toboganul gonflabil nu se poate da cu fustiță, pentru că nu ar fi alunecat. Cât despre ținuta mea, la 40 de grade, pe balconul apartamentului mei, nu s-a putut să fiu îmbrăcată în altceva, decât așa cum m-ați văzut sau într-un costum de baie, dar cred că atunci frustram prea multă lume”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit sursei menționate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: