Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, obligată să se prostitueze de Alex Bodi? Fosta soție a afaceristului rupe tăcerea

Bianca Drăgușanu, obligată să se prostitueze de Alex Bodi? Fosta soție a afaceristului rupe tăcerea

Ies la iveală noi detalii șocante despre Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, care este implicat în cel mai controversat dosar de prostituție al ultimilor ani. Au apărut declarații conform cărora afaceristul ar fi încercat s-o oblige chiar pe fosta soție Bianca Drăgușanu să se prostitueze.

Procurorii DIICOT au decis, în urmă cu aproximativ două săptămâni, arestarea lui Alex Bodi într-un dosar de prostituție, proxenetism, șantaj și cămătărie.  De atunci, afaceristul este în spatele gratiilor. Acesta riscă acum ani buni de închisoare, având în vedere că ar exista și dovezile împotriva lui. Iar dezvăluirile șocante vin pe bandă rulantă.

Noi detalii șocante în dosarul lui Alex Bodi

Cea care ar fi făcut lumină în acest caz ar fi fost chiar fosta soție, femeia cu care Alex Bodi are doi copii. Potrivit unor informații, Alex Bodi ar fi vândut-o multor bărbați pentru niște sume de bani.

Femeia ar fi fost cea care a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum a reușit afaceristul să o șantajeze, ca mai apoi să o oblige să întrețină relații intime cu diverși indivizi pentru anumite sume de bani.

Fosta soție a lui Alex Bodi a povestit și cine sunt ceilalți membri ai rețelei. De asemenea, femeia a dezvăluit și cum operau cei din rețea, modul în care împărțeau teritoriile și cum racolau fetele. Rețeaua ar fi fost bine pusă la punct și opera în multe țări din Europa: Austria, Germania, Franța, Italia, Elveția.

Bianca Drăgușanu, obligată de Alex Bodi să se prostitueze

În relatările șocante ale femeii cu care Alex Bodi are copii apare și Bianca Drăgușanu. Iulia ar fi povestit anchetatorilor că Alex Bodi i-a mărturisit că încearcă să o racoleze și pe Bianca Drăgușanu, potrivit celor de la Playtech. Cel mai probabil, afaceristul ar fi avut în plan să o determine și pe aceasta să facă același lucru ca și fosta soție.

Iulia a menționat că nu cunoaște cu exactitate dacă acest lucru s-a întâmplat sau nu. De asemenea, femeia a specificat faptul că e aproape imposibil ca Bianca Drăgușanu să nu fi știut cu ce se ocupă soțul ei. Femeia a susținut că acest fapt ținând cont de faptul că Bianca Drăgușanu l-ar fi însoțit pe fostul soț în diverse locații cheie în care s-ar fi vorbit despre afacerile cu prostituate.

În acest caz, e posibil ca Bianca Drăgușanu să fie nevoită să răspundă la rândul ei întrebărilor venite de la anchetatori.

Bianca Drăgușanu, despre fosta soție a lui Alex Bodi

Se spune că Bianca Drăgușanu ar fi urât-o pe Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi. Despărțirile cu scandal și violențele extreme dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi pornit și de la fosta soție, Iulia.

Bianca Drăgușanu ar fi fost extrem de supărată în trecut că Alex Bodi, pe vremea când încă era soțul ei, petrecea mult timp cu fosta nevastă, Iulia. Deși afaceristul invoca motive legate de fetele lui, blondina l-ar fi suspectat pe Alex Bodi că încă întreține relații intime cu fosta sa soție Iulia. Cele două ar fi ajuns să își arunce cuvinte extrem de grele în mai multe rânduri, deși Alex Bodi ar fi încercat să le împrietenească.

 

Însă aceste zvonuri se bat cap în cap cu ce se întâmplă acum între Bianca Drăgușanu și Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi. Cele două par a avea o relație de prietenie, având în vedere că micuțele lor Sofia și Selena sunt extrem de apropiate.

 

De curând, Bianca Drăgușanu a luat-o de la grădiniță pe Selena, micuța lui Alex Bodi, împreună cu Sofia. Bianca a petrecut timp de calitate cu cea pentru care a avut rolul de mama vitregă un timp.

De asemenea, Instastory-urile cu Sofia și Selena au fost însoțite și de tag către Iulia, mama micuței lui Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: