Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Cătălin Botezatu? Declarațiile blondinei au luat prin surprindere pe toată lumea

Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Cătălin Botezatu? Declarațiile blondinei au luat prin surprindere pe toată lumea

Declarația Biancăi Drăgușanu a lăsat cu gura căscată pe toată lumea! Blondina nu exclude o căsătorie cu Cătălin Botezatu. Ce devăluiri a mai făcut vedeta.

Bat clopote de nuntă între Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu?

Mulți ar spune că Bianca Drăgușanu l-a dat uitării pe Gabi Bădălău, dar prin ultimele declarații blondina i-a pus și mai tare pe gânduri pe fani și internauți. Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața și relațiile ei și a făcut o afirmație surprinzătoare despre fostul ei iubit. Nu este niciun secret că frumoasa blondină s-a lansat în lumea mondenă prin intermediului celebrului designer, iar relația celor doi a fost puternic mediatizată. Cu toate să povestea de iubire a luat sfârșit, cei doi au rămas în relații mai mult decât bune și nu s-au sfiit să recunoască că țin unul la celălalt și mereu își vor ține spatele reciproc.

Bianca Drăgușanu a fost întrebată care a fost persoana pe care a mințit-o cel mai mult, dintre bărbații cu care a avut o relație. Aceasta a răspuns că a fost nevoită să facă asta față de Cătălin Botezatu pentru a-l proteja. Ea a mai adăugat că nu exclude o viitoare nuntă cu designerul și că este ferm convinsă că el este singurul dintre foștii iubiți care o iubește nespus și acum.

Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă.„, a spus Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: