Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și-a dorit să aibă „ochi de pisică”. Cum arată după cantopexie

Bianca Drăgușanu și-a dorit să aibă „ochi de pisică”. Cum arată după cantopexie

GALERIE FOTO (4)

A declarat de nenumărate ori că este „abonată” la cabinetul medicului estetician și că apelează la el de fiecare data dată când își dorește o schimbare fizică. Și deși mulți ar spune că are destule intervenții, afacerista nu vrea să se oprească aici. Mai mult de atât, recent, ea și-a făcut o intervenție numită cantopexie. Iată ce presupune asta și cum arată acum blondina!

Bianca Drăgușanu și-a făcut cantopexie

Inspirată de vedetele de peste Ocean, Bianca Drăgușanu nu a rezistat să nu testeze pe pielea ei cantopexia. Vă întrebați, poate, ce reprezintă această intervenție estetică. Ei bine, în urma unei astfel de proceduri chirurgicale, capeți aspectul de „ochi de pisică”. Mai precis, ochii sunt mai ridicați și mai alungiți cu ajutorul unor fire. Procedura este considerată „minoră” și durează doar câteva minute.

Mândră nevoie mare de noua ei înfățișare, Bianca nu s-a ascuns și a împărtășit cu fani ei internauți câteva cadre demonstrative, în care se poate vedea schimbarea de după intervenția făcută la Cluj. Blondina se declară mulțumită și promite și alte intervenții în viitorul apropiat. „După interventia de “cat eyes” pot să spun ca rezultatele sunt mai mult decat incredibile și vă recomand cu drag și vouă această interventie”, a mărturisit Bianca pe Instagram.

Vrea un bust mai mic

Surprinzător sau nu, Bianca Drăgușanu a menționat că o următoare intervenție o să fie asupra bustului său. Afacerista vrea să-și schimbe silicoanele cu unele mai mici. Motivul este unul de ordin medical, aceasta plângându-se de anumite dureri lombare. Ea promite, însă, că și acestea noi vor fi la fel de atrăgătoare pentru admiratorii ei.

Vorbind despre numărul intervențiilor pe care și le-a făcut de-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu recunoaște dezinvoltă că le-a pierdut șirul. Spune, însă, că sigur va face mult mai multe pe viitor. „O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: