Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu șterge pe jos cu Claudia Pătrășcanu. Blondina o va duce în fața instanței. „Este o analfabetă frustrată”

Bianca Drăgușanu șterge pe jos cu Claudia Pătrășcanu. Blondina o va duce în fața instanței. „Este o analfabetă frustrată”

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu este departe de a se fi terminat. Cele două rivale au intrat din nou în conflict. Blondina tună și fulgeră și îi aduce acuzații grave fostei soții a lui Gabi Bădălău. Ce declarații a dat Bianca Drăgușanu și care este mesajul șters de pe rețelele sociale.

Bianca Drăgușanu o aduce pe Claudia Pătrășcanu în fața instanței

Bianca Drăgușanu este determinată să o aducă cât mai repede pe Claudia Pătrășcanu în fața instanței. Blondina s-a săturat ca fosta soție a lui Gabi Bădălău să o blameze constant fără vreun motiv. Bianca Drăgușanu a publicat în această dimineață un mesaj adresat Claudiei Pătrășcanu, pe care ulterior l-a șters. Blondina a făcut câteva dezvăluiri despre viața amoroasă a Claudiei. Bianca afirmă că fosta lui Bădălău ar avea o relație cu un om de afaceri din Constanța, care ce să vezi este însurat.

Buna dimineața😍M-am trezit bombardată cu întrebari despre acesta individa! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știti. Acesta singură” mamă de copiii” de pe planetă ma jignește de mai bine de 7 luni fară ca eu să fi fost vreo secunda motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are. Bineînteles această femeie în primă fază ma aprecia și mă complimenta considerând că am putea fi chiar “ prietene”. Știu doar ca între timp lucrurile s-au complicat iar individa asta instabilă a început să ma denigreze și să mă amenințe atât ea cât și mama dansei.”, a fost începutul mesajului Biancăi.

Claudia Pătrășcanu amanta unui afacerist?

Bianca Drăgușanu a explodat și a dat din casă! Blondina afirmă că artista ar încerca să afișeze o imagine de mamă perfectă și să o pună la zid pentru viața sa, când de fapt, Claudia ar sparge casa unui afacerist din Constanța. Bianca a spus că va reveni cu detalii despre viața femeii care nu îi dă pace. Ba mai mult, Bianca a afirmat că o va duce pe Claudia în fața instanței pentru că asta e singura soluție prin care poate scăpa de atacurile ei repetate.

Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi bagată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc. Ceea ce nu știe multa lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port .

Problema e ca omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă pana acum 3 săptamani când și-a dat seama cât valoreaza penibila asta. Bun, acum cu o mica parte a poveștii va tin la curent cu dovezi în curand, și că tot îi plac procesele si plimbarile București-Constanța o aștept în instanța pentru calomnie. Apropo, cred ca știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred ca știe ca sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la Bucuresti și pentu mine 🥰😘.„, a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei de instagram.

Bianca Dăgușanu: „E incultă, a devastat-o gelozia, frustrarea

Bianca Drăgușanu a dat și declarații pentru un site monden unde afirmă din nou că o va da în judecată și nu ar fi pentru prima dată.

Mă pregătesc să mă întâlnesc și eu cu ea în instanță, cu toate că eu sunt o femeie foarte ocupată, comparativ cu ea. Ea este o femeie care nu face nimic, ea este un fan de-al meu, de fapt, nu cineva care mă urăște. Are probleme grave la mansardă, asta e părerea mea. Mi se pare și penibilă, și amuzantă. Nu am energie să mă cert cu ea, e prea proastă pentru Universul ăsta. E proastă rău de tot.

Asta nu e pe treaba ei. E incultă, a devastat-o gelozia, frustrarea. O să râdă copiii ei de ea, dacă tot folosește copiii în chestiunea asta. E singura mamă de copil din lume care nu știe să facă nimic, doar circ și țigănie. O vai de capul ei, ce să facă și ea, că dacă nu are cu cine să se certe, se ceartă cu mine. Nu a deranjat-o nimeni cu nimic, e dusă cu pluta femeia, e vai de capul ei, vai mama ei. O amărâtă. O frustrată, penibilă, frustrată.„, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: