Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu suferă de o boală fără leac și este nevoită să își schimbe dantura: „Îmi sângerau gingiile.”

Bianca Drăgușanu suferă de o boală fără leac și este nevoită să își schimbe dantura: „Îmi sângerau gingiile.”

Bianca Drăgușanu suferă de o boală fără leac și este nevoită să își schimbe dantura: „Îmi sângerau gingiile.”

Bianca Drăgușanu suferă de o boală fără leac și este nevoită să își schimbe dantura. Iată detaliile!

Bianca Drăgușanu suferă de o boală fără leac și este nevoită să își schimbe dantura

Bianca Drăgușanu trece prin clipe grele. Vedeta suferă de diabet, iar din cauza acestei probleme de sănătate a fost nevoită să-și schimbe întreaga dantură. Bianca Drăgușanu a povestit public cu ce se confruntă și sperietura pe care a tras-o atunci când au început să-i sângereze constant gingiile. După o vizită la stomatolog a aflat că întreaga ei dantură trebuie înlocuită. Astfel, diva a renunțat la fațetele din Capitală și face câteva drumuri la Timișoara pentru a-și rezolva problema danturii:

„Pe 30 ianuarie trebuie să mă duc la Timișoara. Mi-am dat dantura jos și-mi pun alți dinți. Am avut o problemă de sănătate, din cauza diabetului îmi sângerau gingiile și a trebuit să-mi schimb întreaga dantură”a spus Bianca Drăgușanu pentru Playtech Știri.

Bianca Drăgușanu, despre lupta cu diabetul

Vedeta încearcă să își țină diabetul sub control de 10 ani de zile, ascunzându-l pe cât posibil de ochii lumii. Aceasta a recunoscut că mănâncă doar ceea ce are nevoie, fără dulciuri și zahăr:

„Consum pâine mai scumpă, fără gluten. Fără dulciuri, iar zahăr deloc. N-am băut niciodată cafeaua cu zahăr, și beau două pe zi, doar dimineața. Nu mănânc lactate ”, a continuat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu se visează mireasa lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu susține că se visează mireasă, mai ales pentru că activează în domeniul vestimentar, realizând zeci de rochii de mireasă la atelierul ei:

„Mă văd mireasă săptămânal, pentru că am rochii de mireasă în atelierul meu. Nu știu ce îmi rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu. Am foarte multe inele. Mi se pare că orice om are nevoie de intimitate (n.r. controlează în telefon), iar dacă un om vrea sa greșească și fără să-i iei telefonul la control, poate să scrie și să șteargă, adică să facă curățenie în urma lui.

Nu, nu sunt de acord, mi se pare imatur, deși am făcut-o și eu la un moment dat, dar am depășit momentul ăsta. Consider că e penibil să se întâmple lucrul acesta.”, a declarat vedeta la Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: