Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Giurcă, primele declarații sincere despre despărțirea de Marius. Este sau nu cu Alin Simoiu acum

Bianca Giurcă, primele declarații sincere despre despărțirea de Marius. Este sau nu cu Alin Simoiu acum

După încheierea emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7, Bianca Giurcă s-a adresat pentru prima dată fanilor într-o sesiune LIVE pe TikTok. Ea a discutat deschis despre evenimentele recente din viața sa, inclusiv dinamica relației sale cu Marius și situația actuală cu Alin. A răspuns la întrebările și curiozitățile celor din mediul online, evidențiind schimbările pe care le-a experimentat după finala emisiunii. Pe parcursul sesiunii LIVE, peste 10.000 de persoane au fost conectate și au urmărit-o pe Bianca în timp real.

Publicul a fost surprins să descopere că Bianca Giurcă evită să se întâlnească cu mama sa din Ialomița. Într-o sesiune LIVE pe TikTok, tânăra a explicat că, după despărțirea de Marius Moise, s-a mutat la București și, deși locuiește cu chirie, preferă să nu se întoarcă în satul natal. Acest refuz este motivat de faptul că, în acel sat, locuiește și Marius.

Bianca a subliniat că, dacă ar reveni acasă, s-ar putea să se întâlnească inevitabil cu Marius, un scenariu pe care dorește să îl evite. Prin urmare, a decis că cea mai prudentă alegere în acest moment este să rămână departe de sat, chiar dacă asta înseamnă să nu-și vadă mama o perioadă.

Interogată despre situația părinților săi, Bianca Giurcă a dezvăluit că sunt divorțați: mama ei trăiește în Ialomița, iar tatăl ei în Germania.

„Tatăl meu a ales să trăiască în Germania, în timp ce mama este în Ialomița, în același loc cu Marius. Mă tem că dacă aș vizita-o pe mama, aș ajunge inevitabil să-l întâlnesc pe Marius, așa că am decis să evit să merg acolo pentru o vreme. (…) Da, părinții mei sunt separați. (…) Nu m-am considerat niciodată o victimă, chiar dacă ați fost alături de mine. Trebuie să admit că am făcut și eu greșeli. Mi se pare că sunt singura din acel sezon care a cedat în fața tentației”, a declarat Bianca. „Realizez că am greșit, deoarece dintre mine și Marius, el era cel nemulțumit de relația noastră, iar eu am insistat să fim împreună”, a continuat ea.

Când un fan a întrebat-o dacă se vede într-o relație cu Alin, Bianca a răspuns jucăuș: „Credeți că ar trebui să fiu cu Alin?”. A marturisit sincer că nu a mai vorbit cu Alin, mai mult, nici nu îl mai urmărește pe rețelele de socializare pentru că a supărator. Motivul nu a vrut să îl dezvăluie.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini