Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Giurcă și Alin Simoiu, fotografiați împreună pe plaja de la malul mării după încheierea filmărilor! Cum a reacționat Marius : „Nimeni nu a fost constrâns să facă asta”

Bianca Giurcă și Alin Simoiu, fotografiați împreună pe plaja de la malul mării după încheierea filmărilor! Cum a reacționat Marius : „Nimeni nu a fost constrâns să facă asta”

Cum arăta Bianca Giurcă blondă și fără operații estetice? Imagini vechi cu tânăra concurentă de la Insula Iubirii FOTO

Bianca Giurcă a devenit o personalitate cunoscută în întreaga țară odată cu apariția sa în emisiunea matrimonială moderată de Radu Vâlcan. Însă, nu doar caracterul și comportamentul ei au contribuit la această popularitate rapidă în inimile românilor, ci și povestea de dragoste pe care o împărtășea cu partenerul său de peste 3 ani și jumătate, Marius Moise.

Mulți au sfătuit-o pe Bianca, întrucât era evident că nu se simțea împlinită în relația ei de cuplu. Acesta a fost motivul principal pentru care tânăra de 26 de ani s-a apropiat semnificativ de una dintre ispitele de pe insula din Thailanda, Alin Simoiu. Recent, Bianca a fost surprinsă în compania acestui tânăr chiar pe litoral.

Fanii emisiunii moderată de Radu Vâlcan nu au putut să nu observe apropierea dintre Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu, iar mulți dintre ei și-au exprimat dorința de a-i vedea împreună după încheierea show-ului matrimonial. Cu toate acestea, încă rămâne un mister ce s-a întâmplat cu adevărat între Marius și iubita lui. Cu toate acestea, este clar că admiratorii concurentei au observat anumite schimbări în legătura ei cu persoana care a fost o ispită în Thailanda.

Mai exact, până de curând, Alin și Bianca nu se urmăreau pe rețelele de socializare, dar lucrurile s-au schimbat recent, deoarece cei doi s-au „împrietenit” pe Instagram.

Însă asta nu e tot. Recent, amândoi au fost văzuți pe litoralul românesc, într-un local din Stațiunea Mamaia, fiind surprinși în prezența celuilalt. Fotografiile au fost apoi distribuite pe internet și au devenit virale.

Reacția lui Marius Moise

Fanii au fost curioși să afle și părerea lui Marius Moise despre imaginile care au apărut online cu Bianca și Alin. Bărbatul nu s-a ferit să ofere un răspuns sincer, declarând că nu are nicio părere despre situație, deoarece fiecare este liber să-și petreacă timpul cu cine dorește și cu cine se simte bine. Marius Moise a afirmat: „Nu am nicio părere, fiecare e liber să petreacă timpul cu cine dorește și cu cine se simte bine. Așa a fost, cred, tot timpul în relația noastră. Nu a fost nimeni obligat să facă sau să stea cu cineva”, pe pagina sa personală de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini