Redactia.ro
Home » Monden » Bijuteriile purtate de Kate Middleton de Ziua Commonwealth-ului au o semnificație aparte. Ducesa de Cambridge, alături de Ucraina!

Bijuteriile purtate de Kate Middleton de Ziua Commonwealth-ului au o semnificație aparte. Ducesa de Cambridge, alături de Ucraina!

GALERIE FOTO (5) Ce boală ar avea, de fapt, Kate Middleton. Starea Prințesei de Wales este suficient de gravă: „Poate dura două luni sau mai mult”

Bijuteriile purtate de Kate Middleton de Ziua Commonwealth-ului au o semnificație aparte. Ducesa de Cambridge și printul William au participat la Ziua Commonwealth-ului de la Westminster Abbey. Kate a atras toată atenția cu ținuta sa. De asemenea, soția prințului William a purtat un set de bijuterii strălucitor. Ce semnificație are?

Bijuteriile purtate de Kate Middleton de Ziua Commonwealth-ului au o semnificație aparte. Ducesa de Cambridge, alături de Ucraina!

Kate Middleton și Printul William au fost prezenti de Ziua Commenwealth-ului de la Westminster Abbey. Ducii de Cambridge au mers alături de Prințul Charles, Camilla și Ducesa de Cornwall și verisora Reginei Elisabeta, Printesa Alexandra. Pentru această ocazie, Ducesa de Cambridge a optat pentru o ținută spectaculoasă. Soția printului William a purtat o rochie din crepon de lână cu guler de catifea și mătase, din colecția Catherine Walker.

De asemenea, Ducesa de Cambridge a purtat un set de bijuterii absolut minunat. Cerceii și colierul ei au părut a fi un mesaj subtil de sprijinire a Ucrainei. În vârstă de 40 de ani, Kate Middleton a purtat bijuterii din safir și diamant și sunt aceleași piese pe care le-a purtat în octombrie 2020. Atunci, William și Kate s-au întâlnit pentru prima oară cu Volodimir Zelenski și Olena Zelenska, la Palatul Buckingham. Potrivit unor surse, setul de bijuterii provin din colecția Prințesei Diana.

În urmă cu săptămâna trecută, Kate Middleton și printul William au făcut o vizită surpriză la Centrul Cultural Ucrainean din Londra. Cei doi au dorit să afle mai multe despre eforturile depuse pentru a sprijini ucrainenii din Marea Britanie și din întraga Europa. Ei au oferit cuvinte de sprijin pentru Ucraina într-o declarație distribuită pe contul comun de Twitter. „În octombrie 2020 am avut privilegiul să ne întâlnim cu președintele Zelensky și cu Prima Doamnă. Am aflat despre speranța și optimismul lor pentru viitorul Ucrainei. Astăzi suntem alături de președinte și de poporul Ucrainei în timp ce luptă cu curaj pentru a avea un viitor”.

Regina nu a participat la ceremonie

Regina Elisabeta a II-a nu a fost prezentă la ceremonia de la Westminster Abbey. Aceasta a rămas la Castelul Windsor, în timp ce continua să-și asume sarcini ușoare după recuperarea ei de COVID-19. Chiar și așa, suverana a profitat de ocazie pentru a emite o declarație prin care își reafirmă angajamentul față de poporul britanic. „Regina i-a solicitat prinţului de Wales să o reprezinte pe Majestatea Sa la ceremonia dedicată Commonwealth-ului de la catedrala Westminster, de luni. Regina isi va respecta celelalte angajamente prevăzute, inclusiv cele la care trebuie să participe personal din cursul săptămânii viitoare”, se arată în comunicatul palatului Buckingham.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: