Redactia.ro
Home » Știri » Biletul de adio lăsat de un tânăr pentru mama lui, descoperit sub covor după 34 de ani

Biletul de adio lăsat de un tânăr pentru mama lui, descoperit sub covor după 34 de ani

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a lăsat un bilet de adio pentru mama lui, înainte de a pleca definitiv de acasă. Biletul a fost descoperit după 34 de ani sub un covor din camera bărbatului.

 

Ce scria în bilet

Biletul de adio de sub covor a fost descoperit după 34 de ani, scrie DailyMail. În biletul de adio descoperit după 34 de ani într-o casă din Langford, din vestul  Australiei, Richie Carter își cerea iertare de la mama lui pentru că a supărat-o cu necazurile sale. Tânărul a anunțat-o pe mama sa că a renunțat la studii. Lângă biletul de adio, Richie a lăsat și o bancnotă de 50 de doalri, în semn de compensație pentru faptul că a renunțat la studii.

Mamă, am luat decizia de a-mi rezolva problemele. Îmi pare rău că nu ești acasă ca să îți pot spune adio. Iartă-mă că te încarc cu problemele mele. Nu știu unde mă duc, dar voi fi în regulă. Te iubesc foarte mult. Spune-i adio Anitei. Cu dragoste, Richie”, a fost mesajul din biletul de adio.

Biletul a fost găsit în aprilie 2019 de Brody Robinson, în vârstă de 25 de ani, și de fosta lui iubită. Cei doi au locuit cu chirie în casa respectivă. Bărbatul a reușit să răscumpere biletul de la fosta iubită abia acum, contra sumei de 80 de dolari.

Renovam proprietatea din Langford și ridicam covorul din dormitorul principal când am găsit-o”, a spus Brody Robinson.

Fosta iubită a bărbatului păstrase, inițial, biletul, iar Brady a vrut să îl cumpere. „Fosta mea iubită îl păstrase, dar am convins-o recent să mi-l vândă pentru 80 de dolari, deoarece îmi plăcea povestea și istoria din spatele lui”, a mai spus bărbatul.

Cuplul s-a mutat din casă în luna martie a acestui an, iar clădirea a fost demolată la scurt timp după mutarea lor.

Mesajul cu marea descoperire a fost postat pe Facebook și a ajuns în acest fel al sora lui Richie, care a ales să își păstreze anonimatul. Femeia a spus că fratele său a murit la scurt timp după ce a plecat de acasă, în 1990. Decesul lui Richie Carter a lăsat un gol imens în sufletele oamenilor care l-au cunoscut.

Richie avea doar 24 de ani când a murit și a fost înmormântat la cimitirul Fremantle. Mama lui, Winifred, a fost înmormântată lângă el, în 2004.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: