Redactia.ro
Home » Monden » Boala care a forțat o prezentatoare cunoscută să-și schimbe radical stilul de viață! Detalii cutremurătoare

Boala care a forțat o prezentatoare cunoscută să-și schimbe radical stilul de viață! Detalii cutremurătoare

Simona Țăranu, cunoscută prezentatoare de la Digi Sport, se confruntă cu o boală autoimună de mai mulți ani. În urma unui diagnostic primit în 2020, Simona a început un tratament riguros pentru a ține afecțiunea sub control. Aceasta a recunoscut că, deși boala i-a afectat viața personală și profesională, a reușit să găsească echilibrul prin tratament și odihnă. Din păcate, boala a adus și vești dificile, cum ar fi renunțarea la visul de a deveni mamă din cauza riscurilor mari asociate.

Cum a început totul

În 2020, Simona Țăranu a descoperit, în urma unor analize de rutină, că suferă de o boală autoimună. Boala, care afectează tiroida, a schimbat total viața vedetei, forțând-o să se adapteze la noi condiții de sănătate. Diagnosticul a fost o lovitură, dar Simona a învățat treptat cum să facă față acestei afecțiuni și a început un tratament intens pentru a o ține sub control. În prezent, vedeta a reușit să ajungă la o stabilitate relativă, continuând să lucreze și să își desfășoare activitățile zilnice.

Simona a explicat că boala autoimună nu se vindecă, dar poate fi gestionată cu tratament și un stil de viață echilibrat. A învățat să își asculte corpul și să își ofere momente de liniște și odihnă. De asemenea, prezentatoarea a subliniat importanța păstrării unei atitudini pozitive și a încercat să se înconjoare de lucruri și oameni care îi aduc bucurie.

Impactul bolii asupra vieții personale

Pe lângă provocările legate de sănătate, Simona a trebuit să accepte și faptul că boala autoimună a afectat visul său de a deveni mamă. Aceasta veste a fost foarte greu de acceptat pentru Simona, dar, cu ajutorul tratamentelor, ea a reușit să își gestioneze starea de sănătate și să se concentreze pe alte aspecte ale vieții sale.

În ciuda acestor dificultăți, Simona Țăranu a rămas optimistă, găsindu-și echilibrul între cariera sa și gestionarea bolii. Ea a continuat să muncească, să călătorească și să se bucure de natură și de animalele sale, lucruri care îi aduc pace și bucurie.

Am învățat să trăiesc cu această afecțiune. Poate fi ținută din frâu dacă ești responsabil și nu sari peste tratament. Acum prioritizez mai mult nevoile mele. Îmi ascult organismul și îi ofer pauză și momente de liniște, chiar și într-o perioadă mai aglomerată. Momentele de liniște sunt foarte importante deși sunt o persoană activă și îmi place să ies din zona de confort.

Sunt perioade în care o țin sub control cu tratament medicamentos, dar odihna, liniștea și desprinderea de cotidian ajută enorm. Iubesc mult călătoriile și natura, ador animalele. Încerc să mă înconjor de ce și cine îmi face bine și îmi aduce bucurii”, a spus Simona Țăranu, potrivit fanatik.ro.

Un exemplu de luptă și determinare

Simona Țăranu este un exemplu de determinare pentru cei care se confruntă cu probleme de sănătate similare. Ea a subliniat importanța responsabilității în gestionarea unei boli cronice și a încurajat pe cei care se află în situații similare să își prioritizeze sănătatea și să își acorde momente de pauză, chiar și într-un stil de viață agitat.

Boala autoimună cu care se confruntă Simona continuă să fie o provocare, dar vedeta și-a găsit forța de a merge înainte, punând accent pe un stil de viață echilibrat și pe lucrurile care îi aduc liniște.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: