Redactia.ro
Home » Știri » Boala cruntă care a răpus-o pe Silvia Năstase. Prin ce a trecut săptămâna trecută îndrăgita actriță

Boala cruntă care a răpus-o pe Silvia Năstase. Prin ce a trecut săptămâna trecută îndrăgita actriță

GALERIE FOTO (2) Boala cruntă care a răpus-o pe Silvia Năstase. Prin ce a trecut săptămâna trecută îndrăgita actriță

Iată boala care a răpus-o pe îndrăgita actriță Silvia Năstase. Prin ce a trecut aceasta chiar săptămâna trecută și ce mesaj emoționant a transmis familia.

Boala cruntă care a răpus-o pe Silvia Năstase. Prin ce a trecut săptămâna trecută îndrăgita actriță

Silvia Năstase a murit la vârsta de 80 de ani. Actrița era cunoscută în ultimii ani pentru rolul său de bunică în reclamele românești. Cei de la Teatrul Național București au transmis pe Facebook un mesaj emoționant al familiei actriței, legat de moartea ei.

„Drum lin printre stele Sylvia, pe scena infinită a universului teatral la făurirea căruia ai trudit cu pasiune, dedicare, modestie și pură dragoste pentru arta dramatică. Îți mulțumim pentru momente de neuitat care vor rămâne în sufletul nostru pentru eternitate. Iți multumesc pentru că ai fost o mamă și o bunică minunată, făuritor de univers teatral, ce ne-a insuflat dragostea pentru această formă de artă. Ne-ai educat să fim curajoși, să trăim frumos și sincer. Te iubim”, a transmis familia actriței, se arată pe pagina de Facebook a TNB.

Silvia Năstase suferea de cancer, iar fiul ei a decis să o interneze într-un azil pentru persoanele vârstince, unde a putut primi îngrijirile de care avea nevoie.

Actorul Andrei Ionescu, soțul Ilenei Stana Ionescu, cei doi fiind colegi cu Silvia Năstase la TNB, a oferit, în exclusivitate pentru Playtech, câteva detalii despre ultimele zile din viața actriței.

„Din câte știu, Silvia a fost în ultima vreme internată într-un azil de bătrâni, era foarte bolnavă, se pare că se lupta de ceva vreme cu cancerul. Fiul ei a dus-o la un cămin de bătrâni, ca să fie îngrijită foarte bine, avea și el problemele lui.

Prietenele ei actrițe au fost chiar acum câteva zile la ea, deja îi era foarte rău, s-au dus să își ia la revedere de la ea. Noi i-am apreciat talentul, a fost o actriță talentată, din generația de aur. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a declarat Andrei Ionescu pentru Playtech Știri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: