Redactia.ro
Home » Monden » Boala de care suferă Bebelușa Cristina. Coșmarul prin care a trecut soția actorului Denis Ștefan înainte să devină mamă a doua oară

Boala de care suferă Bebelușa Cristina. Coșmarul prin care a trecut soția actorului Denis Ștefan înainte să devină mamă a doua oară

Cristina Ștefan sau Bebelușa Cristina, așa cum o știu cei mai mulți fanii de la „Cronica Cârcotașilor”, a trăit un adevărat coșmar până să devină mamă pentru a doua oară. Și-a luat inima în dinți și a povestit abia acum prin ce a trecut în ultimii ani. Iată ce boală i-a dat mari emoții soției actorului Denis Ștefan.

Este bucurie mare pentru Bebelușa Cristina și soțul ei, actorul Denis Șerban, care au devenit părinți pentru a doua oară pe data de 3 septembrie 2021. Micuța Dominique Maria se bucură și de dragostea surioarei mai mari, pe nume Delia, care în curând va împlini frumoasa vârstă de 8 ani. Însă nu totul a fost atât de roz până la această mare împlinire.
La cei 29 de ani, Bebelușa Cristina s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, dar și cu perioade de anxietate până să o aducă pe lume pe fiica ei cea mică. Recent, vedeta Tv le-a mărturisit fanilor e ice boală a chinuit-o.

Boala de care suferă Bebelușa Cristina

În ultimii 7 ani, până să rămână însărcinată din nou, Bebelușa Cristina a trecut printr-un adevărat coșmar, despre care a vorbit abia acum.

„Aflasem de puțin timp, îmi era atât de frică să nu pierd sarcina. M-am rugat mult… mulți ani… Nu am știut că am Chlamydia în sânge, analiză pe care nu am făcut-o niciodată. Am avut perioade, în cei 8 ani după nașterea Deliei, când m-am simțit rău. De disperare, mă internam mereu, doar să aflu ce am. Niciun medic la care am fost (și au fost destui) nu mi-a recomandat să fac și analiza asta.

Frustrarea era și mai mare, nu rămâneam însărcinată… un an, doi, trei… șapte!!! Până am ajuns la doctorul care a știut ce investigații să facem și, la câteva luni după tratamentul împotriva Chlamydiei, am rămas însărcinată. Așa a trebuit să fie! Sunt recunoscătoare, pentru tot! 🙏🏻♥️ Am decis să vă povestesc… Aveți grijă de sănătatea voastră! Nu există nu se poate sau nu poți! Ai încredere! 🤍’, a dezvăluit Bebelușa Cristina pe contul personal de Instagram.

Diferența de vârstă dintre Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan

În urmă cu mai bine de 12 ani, Denis Ștefan interpreta rolul lui Codruț în serialul românesc Inimă de țigan. Actorul a divorțat de Iuliana în anul 2013, după o relație de 13 ani, refăcându-și viața alături de Cristina, bebelușa de la Cronica Cârcotașilor.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 15 de ani, Denis Ștefan fiind în vârstă de 45 de ani, iar Bebelușa Cristina are 29 de ani. Însă anii nu au fost deloc un impediment pentru cuplu, relația lor dovedindu-se a fi una de lungă durată.

Iată că Denis Ștefan și Cristina sunt împreună de mai bine de opt ani, deși se cunosc de mult mai multă vreme. Relația lor a debutat pe platourile de filmare de la filmul „Jidava. Crâmpei de Geneză”, unde au jucat împreună.

Cuplul este unul extrem de discret, ținându-și relația departe de ochii lumii, chiar dacă Bebelușa Cristina este o vedetă foarte activă pe rețelele de socializare!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: